Актуално В програмата

Предаването „Комбина” се завръща на 6 септември от 16.00 ч. по Нова ТВ

Добави коментар

„Комбина”, с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева, се завръща в ефир с нов ден и час на излъчване – неделя, от 16:00 до 19:00 ч.

Предаването „Комбина” се завръща с нов ден и нов час в ефира – в неделя от 16.00 ч. по Нова. В Деня на Съединението гост в студиото ще бъде бившият премиер Пламен Орешарски, който пред водещите Галя Щърбева и Лора Крумова ще отговори на въпросите каква е равносметката за протестите, провалите, за нощта на белия автобус, КОЙ! раздели българите и дали ще става президент на България.

Сред гостите в неделя ще бъде и Тодор Славков, внукът на Живков, който ще покаже сериозни намерения за генерална промяна в навечерието на 45-годишнината си. Спряганият за вечен бохем и плейбой Славков ще заяви официално намеренията си да влезе в политическия живот на страната.

Рубриката „Къси разкази” ще срещне с първия, засега, политик, който не крие хомосексуалните си отношения - Виктор Лилов. Пред Мария Йотова той ще разкаже за зависимостите, в които се поставят гей политиците, които не се разкриват и за връзката между хомофобията и корупцията. И още: каква е личната любовна история на кандидата за кмет на София, на партията, създадена след протестите от 2014 „ДЕОС”.

Специално в Белград, Галя Щърбева ще вземе интервю с легендата Лепа Брена. 25 години след прословутия концерт на стадион „Васил Левски”, който събра 120 000 души, сръбската Мадона ще се върне към онзи момент, в който слезе от хеликоптер и усети огромната любов на българските фенове. Лепа Брена и Галя Щърбева ще се разходят из улиците на Белград в търсене на спомени за близостта между двата народа и усещането за едни други Балкани.

Първото издание на „Комбина” ще покаже ексклузивно поредица от разследвания на Нова телевизия за корупция и кметски и общински далавери, схеми за регистриране на избиратели и източване на европейски средства по проекти в най-бедния район на България – Видинско.

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш” на детектора тази неделя ще застане журналистката Илияна Беновска. Журналистът по покана на Пеевски, Беновска, отговаря на въпроса КОЙ!

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” в неделя, 6 септември, от 16.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лора Крумова , Комбина , Галя Щърбева

"Комбина" с Радан Кънев и Орлин Горанов в неделя от 17.00 ч. по NOVA

"Комбина" с Илияна Йотова и Влади Въргала

Мария Сапунджиева и Цветелин Кънчев в “Комбина”

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

Киро Киров и Тервел Пулев в “Комбина”