ТВ анонси bTV

Предаването Coolt стартира сезон 10 тази събота

Добави коментар

Тази събота, 10 септември, в 12:30 в ефира на bTV след лятната ваканция се завръща и предаването COOLt.

В първия брой от десетия сезон водещата Натали Трифонова ще ни срещне с актьора Иво Аръков. Той ще разкаже повече за лятното турне на спектакъла „Ексклузивна актьорска вечер”, в който си партнира с редица обичани родни актьори, а специално участие в него взема и най-желаният ерген у нас тази година Виктор Стоянов.

След него в студиото на предаването ще влезе и групата на 2022 г. – RDMK. Руди, Дули и Кукушев ще разкрият каква е тайната на това да бъдат една от най-успешните групи в България вече десетилетие, както и повече за последния им проект „Устни”. Момчетата от бандата се радват на голяма популярност и в интернет пространството, така че от тях ще разберем какво провокира интереса на младите хора в социалните мрежи.

И през новия сезон “COOLt” ще продължи да разказва вдъхновяващи истории – такава е и тази на балерината Емона Георгиева, която е първата българка, станала част от трупата на световноизвестния руски хореограф Борис Айфман, но епидемията от COVID-19 я връща в България, където тя продължава своя път.

Още една интересна среща предстои в ефира на bTV тази събота – ще отидем на концерта на Лили Иванова във Варна, който е част от националното турне на звездата. Там камерата на “COOLt” забеляза един от най-популярните български рапъри 100 Кила, който ще разкаже за своята специална връзка с творчеството на любимата на поколения българи изпълнителка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: COOL…T

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

“COOLt” по bTV навършва 10 години

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година