Актуално В програмата

Предаването „Часът на мама” избра татко на годината

Добави коментар

Победител в конкурса „Татко на годината” на предаването „Часът на мама” е Стоян Диков.
Победител в конкурса „Татко на годината” на предаването „Часът на мама” е Стоян Диков.Преди около месец предаването „Часът на мама” стартира конкурса „Татко на годината”.В него взеха участие всички родители и зрители на предаването, които представиха своите номинации, а екипът на предаването избра шестима от татковците, които са гостували в студиото през първия сезон на предаването. Днес шестима от най-добрите татковци се състезаваха за голямата награда - комплект най-модерни домакински електроуреди.

Сред участниците в конкурса имаше татко, който е научил сина си да кара колело и всяко лято двамата изминават стотици километри заедно; баща, който се стреми да открие за своя син красотата на света и по този повод двамата посрещат всяко лято Джулая Морнинг на Камен бряг; Номиниран беше татко, който не само е присъствал на раждането на първите си две деца, а и е асистирал на жена си да роди вкъщи и третото дете им дете, каквото е било и общото желание на родителите. Друг интересен участник в конкурса е баща на 6 деца, който не се бои от никаква домакинска работа, нещо повече - отговаря сам за почистването на къщата, а след дългия работен ден най-много обича да седне сред децата си и да им чете приказки.

Право да изберат таткото на годината имаха съпругите на номинираните мъже, които нямаха право да гласуват само за собствения си мъж. За да очертае критериите на понятието "добър татко" в съвременен контекст в студиото гостуваха психотерапевтката Мадлен Алгафари и училищния психолог Елена Кърпачева. Така победител в конкурса стана Стоян Диков, който по думите на съпругата му Десислава, е изключително грижовен баща и съпруг и то не само към техните две деца, а и към доведения си син; Наградата е наистина добре дошла за това семейство с три деца, най-малкото от които е бебе на 5 месеца.


Зрителите могат да споделят своето мнение за предаването, както и да получат обратна връзка, на сайта на предаването www.mama.btv.bg

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък