Архив Рейтинг

„Пред банята” по TV7 превзе телевизионната аудитория

Добави коментар

Още в третото си издание спортното коментарно студио по TV7 „Пред банята” превзе телевизионната аудитория.
Още в третото си издание спортното коментарно студио по TV7 „Пред банята” превзе телевизионната аудитория. Зрителите предпочетоха да гледат интервюто с новия национален селекционер Любослав Пенев пред комедията „Футболен татко” по Нова телевизия и публицистичното социално ток шоу по БНТ1 „Малки истории”, нареждайки TV7 на второ място по гледаемост във всички възрастови групи.

Пред банята„Пред банята” е най-предпочитано от активната аудитория, постигайки пазарен дял от 17,05% във възрастовата група 18-34. Пазарният дял на спортно-коментарната рубрика във „Факторът Кошлуков” е 11,02% в таргет 18-49 и 8,95% във възрастова група 4+.

Новата спортна рубрика е част от предаването „Факторът Кошлуков”, което се излъчва на живо всяка събота от 9:00 по TV7. Лично премиерът Борисов кръсти рубриката „Пред банята” като символ на мястото, където някога запалянковците са се събирали да нищят спортни теми.

Тази събота в предаването Любо Пенев даде своята формула за успех на националния тим и я определи като „търпение, работа и никакво губене на време”.

Пред банята

Легендарната деветка се закани да глобява солено футболистите, чиито мобилни телефони звънят по време на тренировки, и добави, че националният отбор има нужда от добра организация и ясно програмиране на това, което трябва да се случи в близките години. Водещият Емил Кошлуков и гост-водещите Ники Александров и Иво Райчев пък припомниха на зрителите великата победа над Франция през 93-а, с която славното поколение започна своя поход към „незабравимото американско лято”. Любо Пенев се разчувства, гледайки кадрите от последните минути на „Парк де Пренс”, и обеща, че ще направи всичко, което е по силите му, за да върне позабравената слава на футболния ни национален тим.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пред банята

Томислав Русев става водещ в „Пред банята” по TV7

„Пред банята” със специални издания на Бъдни вечер и Нова година

„Пред банята” се завръща в ефира на TV7 на 10 септември

TV7 с нов облик и нова програма

Какви са причините за отлагането на футболното първенство