Актуално В програмата

Празничната програма в новогодишната нощ по Нова ТВ

1 коментар

Дядо Коледа изневерява на Снежанка в новогодишна пародия на „Хванати в изневяра”, само по „Нова телевизия” на 31 декември от 20:30 до 22:30 ч.
Легендата на сръбското кино Любиша Самарджич  партнира на Ники Урумов в „Царете на комедията”

Дядо Коледа изневерява на Снежанка

Дядо Коледа изневерява на Снежанка в новогодишна пародия на „Хванати в изневяра”, само по „Нова телевизия” на 31 декември от 20:30 до 22:30 ч.

Съзвездие от популярни и обичани актьори ще изгрее в новогодишната нощ по „Нова телевизия”. Едни от най-добрите комици и музикални изпълнители се съберат на една сцена за телевизионното шоу „Царете на комедията”, продуцирано от „Чучков брадърс”.

Дядо Коледа (Николай Урумов)

Предаването следва модела на stand-up comedy шоуто, в превод на турски „диван-чапраз-хилеш”, където сам актьор на сцена разказва динамично навързани една след друга забавни истории, кратки шеги или смешни изречения.

Дядо Коледа (Николай Урумов)Водещ ще бъде Филип Аврамов-Фицата, който освен това ще играе и ролята на ПР на звездите и ПР на годината. Забавни комедийни монолози, небивало смешни скечовете и актулни рубрики ще се редуват в празничната нощ.Актьорът Владимир Каранфилов-Въргала
в смешен монолог ще анализира финансовата криза и ще търси изход от нея.

Актьорът Владимир Каранфилов-Въргала

„Намерил съм лек, като е криза - купуваме си яхти”, категоричен е финансовият експерт. Той ще жонглира три роли едновременно в един от скечовете в шоуто – ще бъде дете, което пазарува пиратки в магазин, продавач в магазина и бащата мюсюлманин на детето.

Христо Мутафчиев е новият треньор на националния ни отбор по футбол. Мутата има амбициозната идея да класира отбора на Европейското, Олимпиадата и на „Евровизия”.  Неговата печеливша стратегия е да направи Нешка Робева помощник-треньор, „щото тия грации имат нужда от твърда ръка”; треньор на вратарите - Евгени Минчев, за да ги научи на системата „дупе дава, гол не дава”; масажист - фолкдивата Галена.

група изтрещели японци

В потайностите на недостроеното метро група изтрещели японци се опитват да пийнат по едно, а българинът-бригадир Чочо Попйорданов непрестанно вдига новогодишни наздравици. Те кимат разбиращо и издават одобрителни японски звуци, възпитано изслушват досадния бригадир.

Дядо Коледа (Николай Урумов) и Снежанка (Карла Рахал) имат общ бизнес и интимна връзка. Тя изскочила от торта, той паднал от комин, сблъскали се съдбовно и безвъзвратно се родила любовта. Снежанка Георгиева Атанасова подозира Дядо Коледа в изневяра. Тя възлага на детективите и ирландските сетери на самия Христо Запрянов да уловят нейния бизнес партньор в изневяра. В крайна сметка се оказва, че Дядо Коледа кръшка на Снежанка с градинско джудже. Следователският  екип ѝ предоставя доказателствата от разследването, докато тя е в хотелска стая, в обятията на двама мъже...

В новогодишното шоу Жорж Ганчев, Тити Папазов и Любен Дилов-Син ще коментират кои са царете на комедията в България.

 

Любиша Самарджич

Велко Кънев в монолог ще нищи резултатите от влизането ни в Евросъюза, търсейки вредите и ползите от членството ни, а големият сръбски комик Любиша Самарджич, който гостува у нас специално за снимките на шоуто, ще играе себе си. Пътувайки към студиото на „Нова телевизия”, за да вземе участие е празничната програма, той попада в клопката на „бакшиша” Николай Урумов, решен на всяка цена да „изтараши” сърбина.

Сред ВИП-гостите в публиката ще бъдат Орлин Горанов, Диана Любенова, „Мис България”- Гергана Кочанова, певецът Крум, Аксиния, Даниела Арнаут, Дим Дуков...

По време на самото шоу и в неговия финал са предвидени няколко музикални изпълнения в традицията на всички комедийни предавания. За музиката ще се погрижат Влади Ампов-Графа, Цецо Елвиса (който ще се включи пряко от Мемфис, щата Калифорния), Дони и Нети, „Трамвай 5”, а Любиша Самарджич ще изпълни култовата песен от филма „Горещ вятър”.

 


Боби Турбонеудобния ще блесне със собствена рубрика „Неудобният”, където ще задава неудобни актуални въпроси на Стефан Софиянски, Николай Свинаров, Милен Велчев и други родни политици.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Царете на комедията

Маргарита Хранова в „Царете на комедията” - вторник, 14 април 21:00 часа

Тити Папазов е новият „Изпържен” от „Царете на комедията”

„Царете на комедията”- какво би казал Тодор Живков, ако беше жив - сряда от 22:00 ч.

Гала, изпържена от „Царете на комедията”

„Царете на комедията” стартира на 9 септември