Архив Survivor

Повече от 4000 желаят да участват в петия сезон на Survivor

Добави коментар

Повече от 4000 желаят да участват в петия сезон на Survivor по bTV само за 2 седмици. Срокът за записване за Survivor e до 15 ноември 2013 година

Срокът за записване за Survivor e до 15 ноември 2013 година

Добави описаниеСамо за две седмици желаещите да се включат в Survivor надхвърлят 4000 човека. Пенсиониран водолаз от Гражданска защита, състезателка по художествена гимнастика от отбора на Нешка Робева, бивш затворник, лежал 5 години за побой, учителка по френски език,  жена-военен от мисия в Ирак, руснак от български произход, обиколил 40 държави с велосипед,  са само част от кандидатурите за участници в петия сезон на Survivor по bTV.

Сред регистриралите се в първия етап на кастинга за приключенското риалити   са още и бивша Мисис България, общински първенец по шах, арменка, която тренира борба, самбо и арменски народни танци, невро-хирург, учител по литература, българо-виатнамец с прякор „Ченко-Откаченко”, както и варненец с фамилията Левски, който иска да участва в състезанието, за да спечели наградата и да я дари на деца в нужда.

Голям брой от авантюристите, желаещи да станат част от приключението Survivor, са над 45-годишна възраст. Всички те кандидатстват с убеждението, че това е следващото предизвикателство, което трябва да преодолеят. Но други залагат не толкова на житейския си опит, колкото на външния си вид.  Много модели, манекени, участнички в конкурси за красота и сексапил заявиха желание да покажат прелестите си на зрителите на bTV  от екзотичните острови на Survivor.

Като най-достойни за участие се определят атлетите, спортистите и бившите военни. Сред тях е и един шампион по стрелба с автомат, който нарича себе си „Най-добрият Лош” и е сигурен, че е следващият „победител в Survivor”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV