Архив VIP Brother

Последни номинации преди големия финал на VIP Brother 2016 на 11-ти ноември

Добави коментар

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на последните номинации в шоуто, които ще протекат по регламента „черно и бяло”.

Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на последните номинации в шоуто, които ще протекат по регламента „черно и бяло”. Всеки Съквартирант ще посочи кой е участникът, който заслужава да спечели юбилейния сезон на предаването и кой в никакъв случай не бива да се окичва с титлата „Любима звезда на България” на финала на шоуто – 11-ти ноември. Звездите ще имат възможност да изгледат номинациите на групата и сами да чуят аргументите, с които са предложени за победители или за най-недостойни за престижната титла.


След няколко дни, прекарани почти в полеви условия, Big Brother ще даде възможност на звездите да си върнат всички удобства, а за целта на Христо ще бъде предложена задача, която да тества неговото его. Ще съумее ли актьорът да се справи с мисията и да остави егото си на заден план, за да върне удобствата, които бяха отнети по негова вина, предстои да разберем.


Тази вечер ще станем свидетели и на неочакваната развръзка в отношенията между Христо и Емануела. Певицата ще се закани да „отстреля” актьора, за да падне маската му, а той, противно на всички очаквания, ще падне в капана ѝ. Само няколко дни след категоричния отказ на Ицо да изиграе любовна сцена с Емануела, заради което всички Съквартиранти бяха лишени от удобствата в Къщата, двамата ще демонстрират учудваща близост. Какво ще се случи и как останалите ще приемат най-новите събития в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза