Сериали Романтични

Последната мисия на ангела | Angel's Last Mission: Love

Добави коментар

Сюжетът на "Последната мисия на ангела" завладява зрителите с вълшебен разказ за трудната любов на скитащ се на земята ангел и нещастна балерина, която остава сляпа след нелеп инцидент на сцената.

Дан е свободолюбив ангел, който от години се скита безгрижно на земята и вечно се забърква в неприятности. За да се върне обратно в Рая, той трябва да изпълни една последна мисия – да помогне на талантливата балерина И Йон Со да открие любовта. Задачата му обаче се оказва на пръв поглед непосилна, тъй като И Йон е потънала в мрак, след като е загубила зрението си на сцената по време на представление. Талантливата девойка се затваря в себе си, отричайки се от живота, любовта и танца. Изпълнявайки ролята на Купидон, Дан постепенно започва да усеща, че се влюбва в И Йон Со, но дали тя ще се престраши да отвори отново сърцето си...

В главните роли зрителите ще видят очарователната Шин Хье Сон, позната на българските зрители с ролята си в „Легенда за синьото море“, и звездата от известната корейска бой банда „Infinite“ Ким Мунг-Со. Още с първия епизод химията помежду им приковава милиони зрители пред екрана на корейската телевизия KBS, а сериалът светкавично се превръща в световен тренд в социалната мрежа „Туитър“. Двамата печелят приза „Най-добра екранна двойка“ за 2019 г. на най-престижните телевизионни награди в Корея „KBS Drama Awards“, където обират овациите на публиката.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Последната мисия на ангела

​Вълшебен разказ за една трудна любов в „Последната мисия на ангела“​