Актуално В програмата

Последна битка между Непобедими и Безстрашни в “Игри на волята: България”

Добави коментар

Последна номинационна битка посрещна Непобедими и Безстрашни на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България”.

Двете племена трябваше да определят свой защитник, който да държи тежък кош във въздуха, определящ изхода на битката. Филип доказа своите качества и защити племето на Безстрашните, което превърна всички състезатели в жълти екипи във финалисти. Той спечели доверието на своите съплеменници, както и наръчника на война - книгата “Готов за победа”.

Непобедимите се движиха по-сигурно по трасето от своите противници и напълниха коша на Филип с повече тежести. Срещу него на най-отговорния пост беше Алекса, който обаче не успя да удържи своята тежест от 65 килограма. Алекса прие загубата изключително лично, което изправи червените пред тежка равносметка преди втория им племенен съвет за седмицата.

Победата на Безстрашните приповдигна настроението в племето. Гого разкри пред Джаферович, че именно елиминацията на Генчо в капитанския дуел има отношение към добрия им резултат в двете номинационни битки. Това признание успя да обедини двете коалиции в племето на крачка от финалната права.

Изборът пред Непобедимите кого да номинират на последния племенен съвет за сезона беше изключително труден. Най-много гласове получи Зорница, която още утре ще се изправи срещу своя съплеменник Алекса в тежък елиминационен дуел, който ще определи последния финалист в битката за 100 000 лв.

Алекса или Зорница - кой е по-добрият войн? Кого ще избере всеки един от тях за свой съюзник? Какво тежко трасе очаква двамата състезатели на Арената? Последният финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България” ще стане ясен утре вечер в 21:00 ч. само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел