Сериали Научно-фантастични

Посетители / V

Добави коментар

Посетителите са сред нас. Едновременно те се появяват във всеки голям град по света, разпространявайки послание за мир.

Посетители / V

В ролите: Елизабет Митчъл, Морис Часнът, Джоел Греч, Логан Хъфман и др.
Режисьор: Кенет Джонсън.

Посетителите са сред нас. Едновременно те се появяват във всеки голям град по света, разпространявайки послание за мир. Те искат да споделят познанието си за технологиите и позицията си, че всички трябва да са единни, а не да се делят по държави и от страх. Те искат да се обединим. А за да го направим, те разчитат на много важен елемент от човешката природа : предаността.

Първоначално считани за заплаха, „Посетителите”, или „V”,  бързо се превръщат в очарование и връзка към нещата, които се намират извън познанието и контрола. За тийнейджъра Тайлър те са „билет” да бъде част от нещо голямо и нещо, което дава надежда. За Чад, егоистичен новинар, които иска да направи фурор в кариерата си, ексклузивните интервюта с Анна, лидерът на „V”,  са от решаващо значение за доминацията му в ефира. Отец Джак, свещеник с разклатена вяра, се колебае в праведноста на посетителите и излиза извън църквата, за да търси истината. Има и други дисиденти, които не вярват, че посетителите тези, които твърдят.  Сред тях е и Райън, който е изправен пред важно решение за промяна на живота си, когато се появяват „V”.

Посетители / V

И когато агент на ФБР за борба с тероризма установява, по време на разследване на терористична клетка, какво се крие под тревожната човешка външност на посетителите, се оказва, че съпротивата срещу този нов свят никога не е била по-важна и Земята никога не е била по-изложена на риск. Това наистина е зората на един нов ден.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Посетители

Започва втори сезон на фантастичния трилър „Посетители”

„Посетители” премиерно по bTV Cinema