Музика Музика и видео

Портрет на Katy Perry от известен художник става обложка на новия албум на звездата

Добави коментар

Портрет на Katy Perry от известен художник става обложка на новия албум на звездата

Вчера, 21 юли,  известният съвременен артист Will Cotton разкри наскоро завършения портрет, който е направил на чарт разбивача, сладострастната Katy Perry!!! Katy присъства на събитието в студиото на артиста Manhattan studio в Lower East Side.  Картината ще бъде включена в обложката на новия албум на Katy - Teenage Dream, който ще излезе на 24 август първо в Щатите, а за целия останал свят, включително и България – на 30 август. У нас албумът ще бъде издаден от Анимато Мюзик/ EMI.

 

Портрет на Katy Perry от известен художник става обложка на новия албум на звездата


Художникът се свързва със звездата преди 5 месеца, за да сподели с нея ентусиазма си да работят заедно. Късмет или съдба, но Cotton, голям фен на Katy, отдвана иска да я направи обект на своите картини.
Резултатът е портрет, избран от Katy да краси обложката на новия ѝ албум и който пресъздава една от сцените в последното ѝ видео “California Gurls”, номер 1 в чарта Billboard Hot 100 за последните 6 седмици.  Работата на Cotton служи за вдъхновение за визията на музикалния клип – със запазената му марка от захарни облаци, бонбоненни гори и още много захаросани фантазии.

Teenage Dream е много чаканият нов албум на Katy след супер успешния й, мултиплатинен проект от 2008 “One Of The Boys”, който включваше хит синглите “Hot N Cold”, “Waking Up In Vegas” и “I Kissed A Girl”. След съвместната им работа по портрета, певицата и автор на песни иска да продължи още и да използва този имидж като част от новия си проект. Режисьорът на видеото California Gurls Matthew Cullen и Motion Theory прегръщат идеята и правят Cotton Артистичен директор на проекта, който да пресъздаде своите визии в поп клип. Видеото в момента е толкова ужасно популярно, че само за четири седмици гледанията му в YouTube  надхвърлят 18 милиона!
 
Въпреки че не се смята за портретист, Cotton е рисувал доста значими фигури като Tom Ford и Marie-Chantal.  Ето какво казва и самият Cotton: “Работата ни с Katy започна като обща симпатия един към друг. Много е приятно, че моите картини станаха вдъхновение за видеото. Аз създавам утопия, където желанията са сбъдват на мига, но в същото време удоволствията могат да станат опасни. Katy напълно отговаря на този архетип. Беше вълнуващо да бачкаме заедно и да я видя като част от моя пейзаж.”

“Денят, в който открих Will Cotton, знаех, че искам да живея в неговия кинематографичен бонбонен свят. Фантастично режисираното видео и уникалната обложка – с гордост мога да кажа, че съм им повече от фен. Will беше прекрасен във всеки един момент, винаги много отворен за идеи. Толкова съм щастлива, че открих захаросаната му страна и с нетърпение очаквам да работим заедно още.”, допълва и Katy.

California Gurls е първият сингъл от новия албум на звездата Teenage Dream, който ще излезе на 30 август. В България албумът ще бъде издаден от Aнимато Мюзик/ EMI. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Katy Perry