Актуално В програмата

Поп дивата Мария Илиева сяда на треньорското кресло в „Гласът на България“

Добави коментар

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на „Гласът на България“, който ще превземе тази есен ефира на bTV.

© Neli Kurteva

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години – с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние. Мария Илиева сяда в престижното треньорско кресло на „Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон.

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла „Лунен сън”, който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са - „Нищо”, „Сама”, „Нека вали”, „Всичко”, “I Like”, Alright (с Любо Киров и „Те“),, „Играя стилно“, „Остани тази нощ“, „Крадена любов” и „Чуваш ли ме” (с Графа) и много други. Най-новият страхотен сингъл на Мария Илиева носи името „Любов” и е първият изцяло авторски проект на певицата.

Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.
© Dilyana Florentin

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Тази есен “Гласът на България” ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите, както никога досега. Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една! Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“, а кой ще бъде той – зрителите ще разберат тази есен по bTV.

Кои ще са останалите звездни треньори, които заедно с Мария Илиева ще се впуснат в търсене на новия, най-добър и въздействащ „глас на България“ – ще стане ясно съвсем скоро. Новият сезон на „Гласът на България“ стартира тази есен по bTV, а снимките тепърва предстоят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Гласът на България: ​Мария взима нещата и СУПЕР БЛОК БУТОНА в свои ръце

Ексклузивно: Мастър Лечев пее за първи път на сцената на „Гласът на България“

Мария Илиева е мишена на новия СУПЕР БЛОК БУТОН в Гласът на България

"Гласът на България" се завръща с много изненади и звезди

СУПЕР БЛОК БУТОН нажежава атмосферата в ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ