Актуално В програмата

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват

Добави коментар

Събитията от миналата седмица в „Един за друг“ промениха генералното класиране и към днешна дата на първо място застават Петя и Николай, а на последното – завърналата се от Велико Търново двойка – Даяна и Йордан.

Броени дни преди финала, играта в най-романтичното предаване в телевизионния ефир става все по-оспорвана, а изпитанията все по-амбициозни.

В седмицата на полуфиналите регламентът ще се промени и всяко предизвикателство ще бъде борба за оцеляване за двойките, като още в първата игра ще имат шанс да покажат колко силно желаят победата. Първото изпитание за влюбените ще ги качи на Багера на любовта, с който ще трябва да изпълнят няколко сложни задачи за минимално време.

С какво още ще трябва да се справят участниците в предстоящата седмица? Ще успеят ли да партньорите да направят непосилното, за да докажат любовта си? Кои двойки ще влязат в Топ 5 на третия сезон на „Един за друг“ и коя ще се раздели с шанса за победа на метри от финала? Гледайте в новите епизоди на романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Веселина и Ганчо се разделиха с „Един за друг“