Актуално В програмата

Политическият трилър „Убийство на пътя“ с Хю Лори вече е в HBO GO

Добави коментар

Хю Лори е звездата в новия политически трилър на BBC One с права за разпространение у нас от HBO.

Хю Лори е звездата в новия политически трилър на BBC One с права за разпространение у нас от HBO. Животът на харизматичния самодеен политик Питър Лорънс (Хю Лори) се разпада. Той обаче няма скрупули и не го глождят угризения за начина, по който се опитва да гради кариерата си. Нов епизод от драмата в четири части ще е достъпен всеки понеделник  в HBO GO, , a телевизионната премиера е на 18 ноември от 20:00 часа по HBO. 

 

Трилърът в четири части разказва историята на харизматичен политик на име Питър Лорънс (Хю Лори – Авеню 5; Нощният мениджър; Доктор Хаус), издигнал се до невиждани висоти от нищото. Професионалният и личен живот на Питър Лорънс се разпада, благодарение на враговете му. Каквото и да се случва той не е тормозен от вина или скрупули, и успяла умело да лавира между блясъка и катастрофите, за да подсигури по-нататъшната си кариера. Останалите обаче се опитват да я разрушат. Но събитията ще покажат колко трудно е за един човек и една държава да оставят миналото си зад гърба си. Враговете са пред прага му, но дали Питър Лорънс ще се справи със собствените си тайни и ще спечели отново?

 

Добави описание

 

Актьорския състав включва още Хелън Маккрори (Peaky Blinders, Майка, баща, син на HBO), Сидс Бабет Кнудсен (Западен свят на HBO), Саския Рийвс (“Антония и Джейн”), Сара Грийн (Нормални хора), Патриша Ан Ходж (Един много английски скандал).

 

Сериалът е изцяло сниман в Лондон, а екипът зад него включва Дейвид Хеър (Обезпечение с Кери Мълиган), Джордж Фабър и Марк Пибус, изпълнителен продуцент за The Forge, Луси Ричър за BBC, Майкъл Кийлър и Ребека Итън за Masterpiece. Режисиран е от Майкъл Кийлър (Корморан Страйк: Зовът на кукувицата) и продуциран от Анди Литвин.

 

Нов епизод ще бъде достъпен всеки понеделник в HBO GO, a телевизионната премиера е на 18 ноември от 20:00 часа по HBO.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хю Лори , Убийство на пътя , HBO GO

Алисия Викандер ще участва в минисериала на HBO - "Ирма Веп"

Оливия Кук, Ема Д'Арси и Мат Смит в предисторията на “Игра на тронове”

HBO работи по нова версия на “Истинска кръв”

Ето как ще изглеждат драконите в предисторията на “Игра на тронове”

Еуфория: Специално с ранна премиера в HBO GO