Филми Комедии

Поли

1 коментар

Когато сте най-смешният папагал на света, без да се усетите се озовавате сред куп проблеми - и то доста бързо. Поли е интелигентен и говорещ папагал, който разказва своята необикновена история.
ПолиPaulie, САЩ, 1998

Приключенска комедия - 91 минути

Режисьор: Джон Робъртс
В ролите: Джина Роуладс, Тони Шалхауб, Трини Алварадо

Поли е интелигентен и говорещ папагал, който разказва своята необикновена история. Той се сблъсква с банда шеметни и интересни персонажи, подобни на него – руски емигрант-портиер, непокорен музикант-мариачи, овдовяла художничка в Уинебаго – всички те са шарени и ексцентрични личности, чиито истории не можеш да забравиш.

Когато сте най-смешният папагал на света, без да се усетите се озовавате сред куп проблеми - и то доста бързо. В това се убеждава и Поли в тази неистова приключенска комедия, която със сигурност ще се превърне в съкровище за всяко семейство.

Когато едно малко птиче с голямо самочувствие се втурва да търси прекрасната женска птица, която го е предизвикала, той си дава сметка, че колкото повече говори, толкова повече проблеми си създава.

Но докато се заплита, той открива какво предимство може да бъде дърдоренето, усеща сърцето си изпълнено с надежда и се сприятелява с невероятни екземпляри сред хората.
Те му помагат да осъзнае най-важната си мечта - да се върне у дома! Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър