Филми Научни - фантастика

Подпалвачката: Завръщане

3 коментара

Детето, което може да пали огньове само с мисълта си, вече е пораснало и все така се опитва да разбере истината за това, което се е случило. Близо 20 години по-късно Чарли Макгий (Маргьорит Моро) е обучена от тайнствена правителствена организация, която иска да използва нейната специална и особено опасна дарба.

(Firestarter: Rekindled), САЩ, 2002 г.

Научнофантастичен трилър

Режисьор: Робърт Искоув
В ролите: Маргьорит Моро, Малкълм Макдауъл, Денис Хопър
Детето, което може да пали огньове само с мисълта си, вече е пораснало и все така се опитва да разбере истината за това, което се е случило.

Близо 20 години по-късно Чарли Макгий (Маргьорит Моро) е обучена от тайнствена правителствена организация, която иска да използва нейната специална и особено опасна дарба.

Чарли обаче си има едно наум - тя добре помни, че не може да има доверие на правителствени агенти, тъй като именно те са убили нейните родители. Тя е избягала от опекуните си като дете, но сега, в средата на двайсетте си години, решава, че иска да знае повече за хората, променили съдбата й. А и самата тя тъкмо е намерена от Рейнбърд (Малкълм Макдауъл) – човекът, който е оформил
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подпалвачката: Завръщане , Денис Хопър

Денис Хопър