Сериали Драма-комедии

Подли камериерки

1 коментар

В Подли камериерки се разказва за историята на младата Марисол и нейните три приятелки от латиноамерикански произход, които работят като камериерки в лъскавия Бевърли Хилс.

Подли камериерки / Devious Maids

Жанр: Комедия/Драма

Дания Рамирес като Роузи Фалта
Джуди Рейес като Зойла Диас
Браяна Браун като Тейлър Стапорд
Ана Ортис като Марисол Дуарте
Розелин Санчес като Кармен Луна
Грант Шоу като Спенс Уестмор
Еди Ганем като Валентина Диас
Сюзън Лучи като Женевиев Делатур
Том Ъруин като Ейдрън Пауъл

Сериалът Подли камериерки  е продукция на ABC и е създаден от Марк Чери (Отчаяни съпруги).

Подли камериерки е сериал, в който се разказва за историята на младата Марисол и нейните три приятелки от латиноамерикански произход, които работят като камериерки в лъскавия Бевърли Хилс. Съвсем скоро обаче  нещата започват да излизат извън контрол и камериерките си дават сметка, че цената която трябва да платят за по-добър живот е по-висока отколкото те са очаквали.

Подли камериерки / Devious Maids

В Подли камериерки убийствата и хаосът са нещо напълно нормално. Те се сблъскват в именията на едни от най-заможните и влиятелни семейства в Бевърли Хилс. Класовата война никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в този свят на богатите, където персоналът е толкова умен, духовит, колоритен и направо подъл, колкото работодателите си.  Който държи мръсните тайни държи и властта. А още преди края на сезона наяве ще излязат тъмни афери и ще бъдат разкрити дълбоки тайни, докато научаваме мръсните подробности около шокиращото убийство на една домашна прислужница.

Подли камериерки е американската версия на успешния мексикански сериал Ellas son la Alegria del Hogar / Те са радостта на дома.

ВАЛЕНТИНА ДИАС (Еди Ганем)

Валентина е осемнадестгодишна, вироглава и истински непокорна. Спестявайки пари за своето модно училище, тя работи като прислужница в къщата на Делатур и нейната майка Зойла. Но когато прекрасният им син, Реми, се връща от колежа, Валентина започва да се чуди дали не е по-добре да се задържи за малко повече. Тя отчаяно иска да намери своето място в света – само ако майка ѝ трябва да спре да се бърка във всичко, което прави...
КАРМЕН ЛУНА (Розелин Санчес)
Кармен е може би най-подлата от всички прислужници. Тя е огнена пуерториканка, която мечтае да се прочуе и да стане световно известна певица. Работи в дома на латино звездата Алехандро Рубио, но определено не се възползва от възможността само за да почиства къщата му. И на нея, както на всяка една от прислужниците, ѝ се иска да се абстрахира от проблемното минало и няма търпение да го захвърли зад гърба си. Кармен е изключително силна и уверена и няма да позволи на никого и нищо да се изпречи на пътя ѝ.
РОУЗИ ФАЛТА (Даня Рамирес)
Роузи напуска Мексико, за да започне живота си в Бевърли Хилс наново. Така тя се озовава като бавачка в семейството на звездната двойка, Спенс и Пери Уестмор. Докато се грижи за тяхното новородено бебе, Роузи копнее отчяно да доведе нейния собствен син, Мигел, в Америка. Първо обаче трябва да се пребори със скъпите имиграционни адвокати и сложните взаимоотношения между Пери и Спенс. За щастие, Роузи има страхотни приятелки, на които да се облегне.
МАРИСОЛ (Ана Ортиз)
Марисол не се вписва в образа на типичната прислужница в Бевърли Хилс. Тя е уравновесена и липсата ѝ на акцент я прави подозрителна в очите на хората около нея. Марисол работи в дома на младоженците Майкъл и Тейлър Стапорд, чиято любовна история е доста заплетена. Латиноамериканката доказва, че е безценна и незаменима дори когато не става въпрос за почистването на къщата. Когато започва работа, тя не очаква да намери приятели. Запознанството на Марисол с друтите прислужници от квартала обаче ѝ доказва тъкмо обратното. Те са мили, всеотдайни, остроумни и я приемат с отворени обятия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подли камериерки

Спират ”Подли камериерки"

Три пъти повече лъжи, интриги и мистерии с трети сезон на „Подли камериерки” по Нова

След Big Brother All Stars: Ева Лонгория става продуцент в ефира на Нова