Сериали Драми

Подарен живот | Te doy la vida

Добави коментар

„Подарен живот“ е вдъхновяващ разказ за ценности като честност, смирение и семейна сплотеност. В него зрителите ще видят как любовта, волята за живот и упоритостта могат да разрушат всички пречки и стереотипи.

Елена, Ернесто и Николас са щастливо семейство, докато Николас не е диагностициран с левкимия и не става ясно, че той се нуждае от спешна трансплантация на костен мозък. Никой от семейството на осиновителите обаче не е съвместим с детето, така че Ернесто и Елена са принудени да потърсят биологичните родители на сина си.

Те не успяват да открият майката, но намират Педро – бащата, който е шокиран от новината, тъй като изобщо не е знаел, че има дете. След като се убеждава, че наистина е бащата, Педро без колебание става донор. Ернесто и Елена са му дълбоко благодарни, но го молят да не поддържа никаква връзка с Николас. Педро приема тази молба, след като се уверява, че Николас има стабилен живот със сегашното си семейство и там няма повече място за него. Но съдбата има други планове и животът на всички предстои да се промени напълно…

Една вдъхновяваща история за упоритостта и волята да пречупиш всички стереотипи в името на любимите хора. Поредицата разкрива ценности като честност, смирение и силата на семейната сплотеност.

В ролите: Хосе Рон, Ева Седеньо, Леонардо Херера, Хорхе Салинас, Сесар Евора, Ерика Буенфил, Нурия Бахес, Омар Фиеро, Лус Мария Агилар и др.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 49 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 48 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 47 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 46 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 45 какво ще се случи?