Сериали Драми

Подарен живот | Te doy la vida

Добави коментар

„Подарен живот“ е вдъхновяващ разказ за ценности като честност, смирение и семейна сплотеност. В него зрителите ще видят как любовта, волята за живот и упоритостта могат да разрушат всички пречки и стереотипи.

Елена, Ернесто и Николас са щастливо семейство, докато Николас не е диагностициран с левкимия и не става ясно, че той се нуждае от спешна трансплантация на костен мозък. Никой от семейството на осиновителите обаче не е съвместим с детето, така че Ернесто и Елена са принудени да потърсят биологичните родители на сина си.

Те не успяват да открият майката, но намират Педро – бащата, който е шокиран от новината, тъй като изобщо не е знаел, че има дете. След като се убеждава, че наистина е бащата, Педро без колебание става донор. Ернесто и Елена са му дълбоко благодарни, но го молят да не поддържа никаква връзка с Николас. Педро приема тази молба, след като се уверява, че Николас има стабилен живот със сегашното си семейство и там няма повече място за него. Но съдбата има други планове и животът на всички предстои да се промени напълно…

Една вдъхновяваща история за упоритостта и волята да пречупиш всички стереотипи в името на любимите хора. Поредицата разкрива ценности като честност, смирение и силата на семейната сплотеност.

В ролите: Хосе Рон, Ева Седеньо, Леонардо Херера, Хорхе Салинас, Сесар Евора, Ерика Буенфил, Нурия Бахес, Омар Фиеро, Лус Мария Агилар и др.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?