Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро се връща при Джина! Самуел се озовава в болницата! Вижте още какво ще се случи в епизод 9 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 10 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро посещава Нико в болницата, двамата разговарят за коли и детството на механика. Габриела идва да види племенника си, но научава от медицинската сестра, че биологичният му баща е с него. Елена и съпругът ѝ научават, че Педро е с Нико, и се връщат в болницата. Ернесто побеснява и щом вижда Педро, го обижда. Двамата се канят да се сбият, но Елена ги спира. Ернесто отново забранява на Педро да контактува с Николас.

Елена признава на Габриела, че Ернесто ревнува от връзката между Педро и Нико. Ернесто моли д-р Вега да забрани на Педро да посещава Николас. Той му казва, че синът му вече има семейство и че трябва да забрави за механика. Междувременно Педро разказва на Доминго какво се е случило и той го призовава да разбере, че няма място в живота на сина си.

Ернесто разказва на Елена какво се е случило с лекаря. Тя се опитва да накара съпруга си да разбере, че Нико е този, който иска да вижда Педро, но в крайна сметка му дава самолета, за да не се карат повече. По пътя Ернесто много се разстройва, когато вижда, че Елена получава съобщения. Въпреки че тя му казва, че са от Ирене, той не ѝ вярва и иска да ѝ вземе мобилния телефон. Едва не катастрофират. Ернесто оставя Елена в къщата и си тръгва, а тя вижда, че всичко е подготвено за романтична вечеря.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Притеснен от това, колко много Джина харчи, Нелсън търси начин да спечели малко пари и намира конкурс за тунинг. Той планира да участва в състезание с автомобил, ремонтиран от Педро. Въпреки че поправката на колата за състезанието ще струва скъпо, Педро убеждава Нелсън, че си струва, защото собственикът ще възстанови инвестицията си и дори ще спечели пари.

След като научава, че Моника, асистентката на съпруга ѝ, няма приятел, тя ѝ организира среща. Андреа се обажда на Моника и се уговаря да се срещнат с нея в ресторант. Моника, мислейки, че госпожата е разбрала за връзката ѝ с Орасио, тя се обажда на мъжа и той я уверява, че съпругата му не знае нищо.

Джина заявява на Педро, че повече няма да настоява той да се върне при нея. Механикът обаче я уверява, че все още я обича, и я целува. Двойката си дава втори шанс.

Елена предлага на съпруга си да кажат на Николас, че е осиновен, преди той да е разбрал от някой друг. Тя го кара да разбере, че ако наистина се страхува, че Педро ще каже истината на Нико, най-добре е те да го направят възможно най-скоро. Той обещава да помисли за това и в крайна сметка се сдобряват.

На следващия ден Елена отива да замени баща си в болницата и той ѝ казва, че вече знае за Педро. Тя му казва, че Ернесто умира от ревност и че се е променил толкова много, че ѝ е трудно да го обича. Междувременно една монахиня се обажда на Ернесто, за да му съобщи, че плащането не е минало, и го моли да отиде в старческия дом, за да подпише документи и да посети майка си. Той обещава да го направи на следващия ден.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Вкъщи Доминго отново се чувства замаян и болен. Естер го вижда и му казва, че затлъстяването му вреди, и го моли да отиде на лекар. Той я уверява, че няма нищо страшно, че просто ще го накара да прави упражнения.

Елена споменава на Ирене за изключителната ревност на Ернесто. Приятелката ѝ я подтиква да позволи на Педро да се види със сина си зад гърба на съпруга ѝ. Педро и екипът му работят усилено, за да ремонтират автомобила за състезанието. Елена се съгласява да даде на Педро информация за здравето на Николас. Тя обаче му забранява да посещава момчето.

Самуел придружава Габриела до Куернавака. На връщане колата пука гума и тя я сменя. Когато са на път да си тръгнат, младият мъж е ужилен от скорпион и тъй като е алергичен, Габи трябва да го завежда в болницата. Самуел се обажда на Педро и той отива с Роса в клиниката. Веднъж пристигнала там, Роза посреща с целувка своя "приятел", който вече е много по-добре. Това разбива сърцето на Габриела и Педро го осъзнава. Когато си тръгват, Педро получава видео обаждане от Нико.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 7 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 6 какво ще се случи?