Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 77 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто може да изгуби правото си на попечителство над Николас. Командир Роблес получава уличаващи доказателства срещу него. Вижте още какво ще се случи в епизод 77 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 14 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Ернесто установява, че Николас е изчезнал. Агустин открива истинското лице на Джина и се възмущава, че се е влюбил в такава порочна жена като нея. Охраната разделя Елена и Рита. Елена се озовава в наказателна килия. Бездомни деца намират Никола на улицата и му помагат да открие работилницата на Нелсън. Ернесто обвинява Педро, че е отвлякъл сина му. Естер предупреждава Педро, че полицията го издирва. Елена научава, че синът ѝ е изчезнал. Тя нарежда на полицията да открие сина ѝ възможно най-скоро, за да може той да си вземе лекарството.

Педро подозира, че Николас изобщо не се е изгубил, а е избягал от баща си. Кармила и останалите затворници решават да сложат край на насилието в затвора. Те правят признание, което оправдава Елена. Рита заема наказателната килия, в която е била настанена Елена. Родолфо съобщава на Елена, че Ернесто може да загуби попечителството над сина си след инцидента в парка. Педро отива на изоставена строителна площадка, където се надява да открие Николас. Чавес предава на Роблес доказателства, че Ернесто е самозванец и не е син на Исабел.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?