Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 76 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена е тормозена от затворничките. Нико бяга от баща си. Вижте още какво ще се случи в епизод 76 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 13 септември 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена плаче от мъка по сина си. Тя успява да убеди охранителя да ѝ позволи да се обади на Педро. Ернесто научава от адвоката си, че когато съпругата му бъде осъдена, той ще получи развод и попечителство над сина си. Агустин, Джина и Нелсън взимат Мария от болницата и я отвеждат вкъщи. Мару помага на Педро да се срещне с Николас в отсъствието на Ернесто. Педро носи на момчето запис от майка му. Ернесто посещава съпругата си без предупреждение. Ирене лъже майка си и не посещава терапевт.

Педро е обезпокоен от поведението на Николас, защото Ернесто му е объркал главата и е настроил срещу него и Елена. Джина не позволява на Агустин да се грижи за дъщеря си. Нико се възмущава, че баща му го е оставил сам вкъщи. Густаво обещава на Габриела, че ще я изчака, докато тя е готова за нова връзка. Педро мечтае да отиде в Италия на курс по автомобилен дизайн. Агустин моли Естер да му даде няколко урока по гледане на бебето. Николас хваща баща си с Ирене. Момчето казва на баща си, че иска да се върне при майка си.

Елена е изнудвана от Рита, опасен затворник. Приятелството между Нелсън и Естер се възражда. Съучастниците на Рита залавят Елена, когато тя се опитва да подаде сигнал за Рита. Нико се възползва от невниманието на баща си, докато играе в парка, и избягва.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?