Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро признава любовта си към Елена. Ернесто се сдобрява със съпругата си. Вижте още какво ще се случи в епизод 7 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 8 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро научава, че синът му ще се оправи. Ернесто също е щастлив от развоя на събитията. Той обаче се възмущава, че Елена е дала шапка на Николас от Естер. По-късно Нико е много развълнуван и уверява майка си, че ще направи много неща, когато излезе от болницата, като започне с това да отиде в гаража на Педро, за да поправи с него една кола. Въпреки че Нико я пита дали ще го заведе, Елена избягва да му отговори и само му казва, че механикът вече знае, че той е добре.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Джина се доверява на Нелсън със своите проблеми. Тя се опасява, че Педро е задлъжнял на майката на Николас и затова е започнал да се държи с нея хладнокръвно. След като научава за възстановяването на Нико, Джина търси Педро като част от стратегията си да му покаже, че го обича. Джина, като "приятелка", поздравява Педро за възстановяването на сина му и му се извинява за сцената на ревност, която е направила в болницата.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Междувременно Габриела предлага на Самуел да се срещне с племенника си, но той отказва, защото не иска да създава проблеми. Самуел запознава Габриела с майка си. Естер ѝ благодари, че ѝ подарява снимка на внука ѝ. Доминго научава, че Габриела е била в дома му, и крещи на Естер, защото тя продължава да се държи глупаво.

Елена моли Габриела да стои далеч от семейството на Самуел. Контактът със семейство Гаридо ѝ създава проблеми със съпруга ѝ. Педро отправя подобна молба към брат си. Той обяснява, че е обещал на Елена да се отдалечи от Николас. Самуел е изненадан, че брат му се отказва толкова лесно от сина си.

Педро признава на Елена, че тя е откраднала сърцето му. Елена е много изненадана и уверява Педро, че не е искала да го обърка, и че е омъжена. Тя си тръгва. Това кара механика да се чувства като глупак, че е признал чувствата си, и той е разстроен през целия ден. Педро споменава на Агустин за извинението на Джина. Той признава, че е готов да ѝ прости, но няма да се върне при нея, защото се е влюбил в Елена.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Докато Естер се оплаква на Самуел от отношението на Доминго, той се чувства зле в работилницата, въпреки че я уверява, че това се дължи на гнева, на който го е подложила съпругата му. Един колега го кара да разбере, че е логично жената да се радва на внуче. Съжалявайки, Доминго носи цветя на Естер и ѝ се извинява. Естер му прощава, той все пак ѝ дава да разбере, че е по-добре да не мисли за Нико, за да не се нарани излишно.

Елена споменава на Ирене, че Педро ѝ е признал, че е влюбен в нея. По-късно Ернесто също търси Ирене, за да се разтовари от проблемите си с Елена. Ирене го окуражава, но също така се възползва от възможността да нажежи положението, като казва, че сестра му може би харесва механика.

Този текст е копиран от pоTV.bg

След като Самуел се е сблъскал с Ернесто, той разговаря с Роса. Тя го кани на среща и той приема, като отхвърля поканата на Габриела, която се натъжава. По време на срещата им Роза разкрива на Самуел, че го харесва, но че е отказала да бъде негова приятелка, защото е преживяла лоша връзка, от която все още не се е възстановила. Младият мъж я уверява, че отказът ѝ го е наранил, но се съгласява да я изчака.

По-късно, Джина идва да види Педро в гаража и го уверява, че не може да живее без него. Механикът отвръща на целувките ѝ. Междувременно в болницата Елена казва на Ернесто, че не може повече да се кара с него и че иска отново да са щастливи. Той ѝ отговаря, че иска същото, и я целува.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.


Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 16 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 15 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 14 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 13 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?