Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 50 какво ще се случи?

Добави коментар

Нелсън е арестуван. Педро и Джина се женят. Вижте още какво ще се случи в епизод 51 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 6 август 2021 по DIEMA FAMILY.

Агустин разкрива на Педро, че се е влюбил в Джина. Педро не изпитва никаква злоба към него. Ирене заминава с Ернесто за Керетаро. Педро намира подходящ автомобил за състезанието. Полицията подозира, че лекарствата за нарколепсия, които приятелката на Нелсън носи, са наркотици и че тя и Нелсън са контрабандисти.

Орасио се развежда със съпругата си и моли Моника да се омъжи за него още същия ден. Инес иска да стане частен детектив. Педро отива в училището на Николас, за да види сина си на първия учебен ден. Когато среща Елена, той не може да устои на изкушението да целуне любимата си. Той обаче ѝ признава, че не могат да се съберат отново. Самюел скрива сватбата на брат си от Габриела.

Настъпва сватбеният ден на Педро и Джина. Младоженецът е нещастен, а булката е разстроена, защото се чувства отхвърлена. Андреа се регистрира в сайт за запознанства, за да си намери нов партньор. Ернесто иска да бъде до съпругата си в момента, в който научи за сватбата на Педро с Джина.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?