Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 49 какво ще се случи?

Добави коментар

Агустин разкрива на Педро, че е влюбен в Джина. Вижте още какво ще се случи в епизод 49 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 5 август 2021 по DIEMA FAMILY.

Естер посещава Елена, за да говори за Педро. И двете стигат до заключението, че Ернесто го изнудва. Ернесто казва на сина си, че той и Елена винаги ще бъдат заедно. Агустин се ядосва на Педро, че си е играл с чувствата на Джина. Паулина кани Нелсън на закуска, за да му се извини за грешката, която е направила по време на срещата им. Командир Роблес приютява Инес под своя покрив. Нелсън и Педро търсят автомобил за състезанието. Роса открива, че Джина изневерява на Педро, защото се страхува да признае пред всички, че ще има дете от Агустин.

Мариано негодува срещу майка Рефухио, че е изгонила Инес от ордена. Естер отказва да приеме, че Педро отново е предложил брак на Джина, въпреки че изобщо не я обича. Педро и Джина съобщават на Нелсън, че ще имат само гражданска сватба. Роса обещава на Джина, че няма да разкрие тайната ѝ. Командир Роблес открива, че Мигел е бил лошо момче и се е срамувал от майка си. Паулина заспива, докато шофира, и предизвиква автомобилна катастрофа. Полицията смята, че тя е била под въздействието на наркотици, и иска да я задържи. Агустин признава на Педро, че е влюбен в Джина и не иска той да разруши живота ѝ.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?