Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 48 какво ще се случи?

Добави коментар

Андреа най-накрая разбира, че бракът ѝ няма спасение. Вижте още какво ще се случи в епизод 48 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 4 август 2021 по DIEMA FAMILY.

Нико смята, че Педро вече не го обича. Доминго споменава на Джина, че Педро е скъсал с Елена. Самюел научава, че Роза е била принудена да се омъжи за Модесто и че именно съпругът ѝ се е опитал да го удари и е изпратил хората си да го пребият. Той й обещава да й помогне да събере доказателства срещу съпруга си. Елена казва на Ирене, че не се е отказала от намерението си да се разведе със съпруга си. Габриела предупреждава Самюел, че ако помогне на Роса, може да си навлече неприятности.

Андреа дава на съпруга си приспивателно, а след това се опитва да заблуди Моника, че е прекарала нощта с него. Инес обещава на командир Роблес, че ще му помогне да открие Мигел Ернандес. Андреа изслушва съобщението, което Орасио оставя на Моника. Тя най-накрая разбира, че бракът ѝ няма спасение. Тя е готова да даде развод на съпруга си и да обясни на любовницата му, че нищо не се е случило между тях.

Педро предлага брак на Джина. Естер предполага, че трябва да се е случило нещо сериозно, тъй като Педро се е отказал от Елена. Майка Рефугио изгонва Инес от манастира. Нелсън се запознава с Паулина. Момичето страда от нарколепсия.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?