Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 47 какво ще се случи?

Добави коментар

Габриела предполага, че Педро е изнудван. Елена заплашва съпруга си. Вижте още какво ще се случи в епизод 47 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 3 август 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена разкрива на сестрите си, че Педро е скъсал с нея. Ирене и Габриела смятат, че Ернесто има пръст в това. Нелсън води Силвия в работилницата си. Той обаче бързо разбира, че е направил грешка. Педро признава на Джина, че иска да бъде по-близо до нея и до бебето. Габриела моли Самюел да ѝ помогне да открие причината за раздялата на Педро и Елена, но той отказва да се намесва в делата на брат си.

Агустин ревнува от Педро, когато той му казва, че смята да обръща повече внимание на Джина. Габриела смята, че Ернесто се е съгласил да се разведе с Елена, защото е знаел какво ще направи Педро. Тя подозира, че зет ѝ е стигнал до изнудване. Самюел казва на брат си, че е разбил сърцето на Елена. Педро обяснява, че не би могъл да постъпи по друг начин. Ако беше останал с Елена, Ернесто щеше да я съди и да ѝ отнеме сина.

Орасио идва в ресторанта, където Андреа се е уговорила да вечеря с Рафаел, за да ѝ докаже, че новопоявилият се мъж се опитва да я измами. Ирене се опитва да принуди Ернесто да разкрие как е убедил Педро да се откаже от Елена. Той отговаря с шантаж на нейния шантаж. Доминго продължава да пренебрегва здравето си въпреки предупрежденията на лекаря. Моника се ядосва на Орасио, че е помогнал на съпругата си. Тя обявява, че няма да бъдат заедно, докато не се разведе.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?