Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 45 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в епизод 45 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 30 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Ернесто изпраща Ирене на адреса, посочен от Джина. Доминго се чувства зле, след като е ял такос. Джина го отвежда в работилницата на баща си, откъдето се обаждат на Естер. Оказва се, че мъжът е с повишени нива на кръвната захар. Елена завежда сина си в болницата, за да посети кардиолог и психолог. Вики ѝ казва, че Николас е по-спокоен, тъй като с него са и двамата му родители.

Педро си уговаря среща с Елена в апартамента. Ирене съобщава на Ернесто за планираната среща на влюбените. Ернесто нахлува в апартамента и хваща Педро и Елена в леглото. Той ги записва с телефона си, за да има доказателство за изневярата на съпругата си. Педро се нахвърля върху него с юмруци. Ернесто му се изплъзва и бяга до колата си. Връща се у дома и взема сина си. Под претекст, че отива в зоологическата градина, той го отвежда в друг град. Елена е ужасена, когато се прибира у дома и открива, че синът ѝ не е в стаята си.

Самюел казва на Педро, че не могат да съдят Ернесто за отвличането на сина им и че Елена вероятно ще изгуби правото на попечителство над момчето. Андреа се преструва пред Орасио, че не знае нищо за документите, които той ѝ е изпратил да подпише. Ернесто се обажда на Педро. Той му нарежда да се махне, ако иска Николас да си върне майка си.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?