Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто научава от Ирене, че Елена му е изневерила. Вижте още какво ще се случи в епизод 43 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 28 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Джина научава, че баща ѝ се е регистрирал в сайт за запознанства. Тя го предупреждава за жените, които подмамват мъжете със скъпи развлечения. Адолфо и Ернесто планират да подправят документи, за да обвинят Орасио в измама. Нелсън отива на първа среща. Той е доволен, че кандидатката е пестелив човек, но с ужас научава, че има пет деца. Педро наема апартамент, в който двамата с Елена се виждат тайно.

Ернесто се опитва да се сближи със съпругата си, но е отблъснат. Командир Роблес вярва, че ключът към разрешаването на загадката на Изабел е намирането на Мигел. Ернесто прави нов опит да се сближи със съпругата си. На Елена ѝ е писнало и се премества в спалнята на Габриела. На следващия ден тя се среща с Педро в апартамента и спи с него. По-късно тя разказва на Ирене всичко и я моли за дискретност. Лекарят съобщава на Доминг, че болестта е отслабила сърцето му и е увредила бъбреците му.

Естер научава за проблемите на съпруга си и му натяква, че има проблеми. Тя му нарежда да следва инструкциите и да спазва стриктно диетата си. Ирене спо с Ернесто. След това тя разкрива на любовника си, че Елена му е изневерила с Педро. Ернесто изпада в ярост. Той обявява, че няма да се спре пред нищо, за да унищожи любовта им. Орасио моли съпругата си да свидетелства, че е станала свидетел на това как Ернесто е изнудвал Елена. Ернесто нарежда на Джина да проследи Педро и да открие мястото, където той се среща с Елена.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?