Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена се изнася от къщата. Ернесто изнудва съпругата си. Вижте още какво ще се случи в епизод 40 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 23 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро казва на Елена, че някой ѝ е давал наркотици без нейно знание. И двамата подозират, че това е дело на Ернесто. Габриела защитава Самюел, когато майка ѝ отново се изказва с пренебрежение за него. Командир Роблес открива, че Маргарита е имала син на име Мигел. Трини разкрива на Елена, че в нейно отсъствие Ирене е пробвала дрехите ѝ, използвала е парфюма ѝ и се е преструвала пред Николас, че е негова майка. Елена не обръща внимание на това. Роса съветва Агустин да забрави за Джина и да си намери жена, която наистина да го обича.

Педро се съгласява да се върне на работа при Нелсън. Инес подозира, че Мигел е "другият", за когото говори Исабел. Ернесто обещава на съпругата си, че ще направи всичко, за да спечели отново любовта ѝ. Междувременно тя го обвинява, че я е дрогирал. Ернесто открива, че Ирене е помогнала на Елена да се срещне с Педро и я изхвърля от къщата. Исабел си спомня как Мигел се е преместил при нея след смъртта на Маргарита.

Елена решава да заживее с Андреа и да вземе сина си със себе си. Андреа не вярва на подозренията на Елена. Ирен признава чувствата си на Ернесто. Орасио губи съзнание, докато тича в парка. Ернесто изнудва Елена. Той я предупреждава, че ако не се върне у дома, ще се обърне към съда за това, че е застрашила живота на Николас, и ще ѝ отнеме правото да се грижи за сина си.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?