Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 38 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена идва в съзнание. Вижте още какво ще се случи в епизод 38 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Андреа се опитва да започне собствен бизнес с помощта на Алма. Орасио се възмущава от съпругата си заради фалшив чек. Габриела започва да подозира, че Ирене се е влюбила в Ернесто. Тя споделя подозренията си със Самюел. Ирене е доволна, когато Нико ѝ казва, че тя му напомня за майка му. Ернесто се извинява на тъста си за поведението си.

Командир Роблес събира информация за Ернесто. Двамата с Инес смятат, че реакцията на Исабел се дължи на болест, но Мариано ги подтиква да проучат въпроса и предлага помощта си. Сабас убеждава Джими да го шантажира - може да измъкне пари от Ернесто, ако го заплаши, че ще разкрие истината за наркотиците. Ирене пита Николас дали иска да се запознае с биологичните си родители.

Ернесто получава съобщение от Джими. Андреа не успява да убеди приятелите си да инвестират в нейния бизнес. Педро се промъква в стаята на Елена в болницата. По време на неговото присъствие тя идва в съзнание. Тя има дупка в паметта си, но лекарят я успокоява, че това е нормално. Доминго намира снимки на себе си и Орасио в офиса на Нелсън. Ирене е убедена, че Ернесто ще се разведе със съпругата си. Тя се обажда на Педро, за да му предложи помощ.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?