Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 36 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена се озовава в болницата. Вижте още какво ще се случи в епизод 36 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 19 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена катастрофира с колата си и е тежко ранена, но за щастие Нико е невредим. Минути по-късно Педро научава какво се е случило благодарение на една жена, която му се обажда от мобилния телефон на Елена, и се втурва към мястото на инцидента. Той се грижи за Нико, докато любимата му е откарана с линейка.

Междувременно Орасио научава от Габриела, че приятелят му всъщност е Доминго, бащата на Педро. Разбира се, той веднага се чувства измамен. По-късно по стечение на обстоятелствата Доминго отива при Орасио в офиса му, за да го покани на обяд, и Орасио се изправя срещу него. Бащата на Елена уверява бащата на Педро, че никога няма да му прости за подлата измама.

В болницата лекарят преглежда Нико и го уверява, че е напълно здрав, но не така стои въпросът с Елена, която е в доста лошо състояние. Педро се обажда на Самуел, за да му съобщи какво се е случило, а Самуел казва на Габриела. Веднага след като Габриела и Самуел пристигат в болницата, лекарят им съобщава, че Елена се нуждае от изследване, което не може да бъде направено там. По същата причина младата жена решава да се обади на Ернесто, за да му разкаже какво се е случило.

След ужасната новина Ернесто и Орасио заминават за болницата. По пътя Орасио разказва на Андреа, която очевидно е ужасена. Тя се обажда на Ирен, за да ѝ каже, а тя само си мисли, че се надява любимият ѝ да е вдовец!

Междувременно Педро се обажда на семейството си, за да им каже, а Естер веднага се притеснява и дори се моли за Елена. Всъщност дори Джина научава за това и, разбира се, пожелава смърт на съперницата си. Габриела е оставена да се грижи за Нико.

Текст от potv.bg

Габриела настоява Педро да си тръгне преди пристигането на Ернесто. Въпреки че механикът не иска, той се съгласява да го направи за благото на всички, въпреки че Нико го моли да не го изоставя.

Лошата новина е, че точно когато Педро излиза от болницата, Орасио и Ернесто пристигат и се сблъскват с него. Ернесто уверява механика, че е заедно с Елена, и го прогонва след малка конфронтация.

След като прегръща Нико и му казва колко е щастлив, че той е добре, Ернесто урежда преместването на Елена. Междувременно, след като Орасио го моли да си тръгне, Педро научава къде са отвели любимата му и отива там.

След като пристигат в частната болница, лекарят съобщава на Ернесто, Орасио и Андреа, че състоянието на Елена е стабилно и че ще направят някои изследвания. Когато обаче се опитват да я ѝ сложат апарата, тя започва да се гърчи. Лекарите стабилизират Елена, въпреки че се налага да предизвикат кома.

Въпреки че Орасио го е видял там и го е помолил да си тръгне, Педро не си тръгва. Нещо повече, той измамва медицинската сестра, която отговаря за зоната, и успява да влезе при Елена, за да я окуражи и да я помоли да се бори. Точно когато си тръгва, Ернесто го вижда и, разбира се, се оплаква, че е влязъл да види жена му, и дори го уверява, че ще им нареди да не го пускат обратно. Педро отговаря цинично, че това няма да заличи любовта им.

След инцидента Ернесто отива при Елена и я уверява, че не е искал нещата да стигнат толкова далеч. Но също така ѝ казва, че предпочита да я изгуби, отколкото да я види в ръцете на Педро.

По-късно лекарят се приближава до Ернесто, Андреа и Орасио, за да им каже, че тестовете показват, че Елена е взела нещо. Въпреки че родителите веднага възразяват, съпругът ги уверява, че домашната помощница е намерила нейни хапчета.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?