Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 23 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро не иска да се върне да работи в гаража. Вижте още какво ще се случи в епизод 23 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 30 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена предлага на съпруга си семейна терапия. Ернесто отказва, но иска да се промени заради съпругата си и да стане отново мъжът, в когото тя се е влюбила. Нелсън закарва дъщеря си в болницата. Лекарите правят промивка на стомаха на Джина, за да спасят живота ѝ. Педро посещава бившата си годеница в болницата. Той се опитва да ѝ обясни, че двамата няма да бъдат заедно. Джина не приема това.

Андреа по погрешка изпраща фалшиви снимки на Орасио. Той разбира, че съпругата му изобщо не е заминала. Доминго започва нова работа и се справя доста добре с нея. Агустин е привлечен от Джина, но тя все още не го възприема сериозно. Габриела се сърди на Самюел, че се е върнал при Роса. Педро продава колата си. След това той посещава Нелсън, за да изплати дълга си. Джина се опитва да накара баща си да назначи отново Педро в автосервиза, но самият Педро не проявява интерес.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?