Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 20 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро казва на Джина, че те никога няма да бъдат заедно. Вижте още какво ще се случи в епизод 20 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 25 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Джина бяга от сватбата, след като е отхвърлена от Педро. Нелсън удря на механика. Педро се извинява на семейството си, че е отлагал решението си толкова дълго. Джина отива при Елена, за да излее гнева си и да я обвини за провалената сватба. Тя изпада в пристъп на ярост и счупва стъклото на колата ѝ. Ирене посреща с радост новината, че Педро е изоставил Джина. Тя използва случая, за да убеди сестра си да говори с механика.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Елена дава повредената кола на Ирене, за да не я види Ернесто. Агустин намира Джина в парка. Той я отвежда в апартамента си. Педро научава за сцената, която Джина е направила пред Елена. Той идва при Елена, за да разбере как се чувства. Той обещава, че няма да ѝ попречи да замине за Хюстън. Елена се колебае до последния момент дали да напусне Мексико. Тя обаче няма смелостта да промени решението си. Джина се напива и завлича Агустин в леглото. Тя обаче бързо се разкайва и се връща у дома. Тя признава на Роса, че е спала с Агустин.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Елена, Ернесто и Николас пристигат в Хюстън. Ирене предупреждава Елена, че ще съжалява за решението си. Андреа се подготвя за пътуването си до Европа. Агустин посещава Джина, за да ѝ признае, че не може да я забрави. Тя го отхвърля и заявява, че Педро е единственият мъж в живота ѝ. Педро идва при Нелсън, за да му каже, че ще поеме разходите по сватбата. Джина моли бившия си годеник да разговарят насаме. Тя се заблуждава, че ще си го върне.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?