Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 19 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро оставя Джина пред олтара. Вижте още какво ще се случи в епизод 19 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 24 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Естер моли Роса да напусне Самуел, ако няма сериозни намерения към него. Елена поставя брака си пред любовта си към Педро. Ирене е нещастна, защото планът ѝ да омъжи Елена за Педро е провален. Самуел иска да се помири с Габриела. Орасио няма намерение да се откаже от развода си. Той отказва да бъде въвлечен в игрите на Андреа. Педро показва на Джина къщата, в която ще живеят след сватбата.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Николас изпраща съобщение на Педро. В него той пише, че той и семейството му вече имат билети за Хюстън. Педро удържа на думата си пред Елена и не отговаря на сина си. Габриела настоява Андреа да отиде на пътуването, за да може да обмисли бъдещия си живот и да се примири със загубата на Орасио. Естер напомня на сина си, че той все още може да се откаже от сватбата си с Джина, ако съмненията му пречат. Педро се укорява, че не е отговорил на Николас. Агустин го убеждава, че това е за добро. Елена тайно признава на Ирене какво наистина чувства Педро. Тя не очаква сестра ѝ да запише разговора им. Колегите на Педро от работата му организират ергенско парти.

Настъпва денят на сватбата на Педро и Джина. Николас напомня на майка си за това. Ирене пуска на Педро записа на разговора си с Елена. Мъжът обявява, че макар да отвръща на любовта на Елена, той вече е направил своя избор. По време на сватбата той променя решението си. Застанал пред олтара, той заявява на Джина, че не може да се ожени за нея.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?