Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 16 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро е готов да се откаже от всичко заради Елена. Вижте още какво ще се случи в епизод 16 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Ернесто оттегля обвинението за отвличане, което позволява на Педро да си върне свободата. Елена излиза да поздрави Педро. Те се целуват и си казват, че се обичат, въпреки че знаят, че не могат да бъдат заедно. Джина е обхваната от яд при вида на Елена. Самуел, който е видял Педро да целува Елена, се опитва да върне брат си на земята. Андреа застава на страната на Ернесто в спора му с Елена.

Елена тайно признава на Ирене, че е целунала Педро. Ирене я подтиква да се бори за щастието си и при първия удобен случай разкрива на Ернесто, че съпругата му е целунала механика.

Модесто нарежда на Роса да скъса със Самуел. Ернесто се извинява пред съпругата си, но тя остава невъзмутима. Той решава да сложи край на срещите на Елена с Педро и да премести семейството в Хюстън. Елена си уговаря среща с Педро. Механикът признава, че е готов да се откаже от всичко в името на любовта си към нея.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?