Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 15 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро е арестуван. Вижте още какво ще се случи в епизод 15 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 18 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Полицията получава сигнал за отвличане на дете. Ернесто разказва на полицаите, че непознат мъж е отвлякъл сина му, когато той се е отдръпнал за момент, за да вземе вестник. Той ги насочва към работилницата, в която работи Педро. Междувременно Педро развежда сина си из работилницата. Показва му скици на автомобили и инструменти за ремонт на двигатели. Правят общи снимки и ги изпращат на Елена.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Ернесто взима сина си от работилницата. Миг по-късно полицията пристига, за да арестува Педро по подозрение, че е отвлякъл момчето. Педро се обажда на брат си за помощ. Себастиан пристига в полицейския участък заедно с професор по право от университета. Пилар казва на Андреа, че е видяла съпруга ѝ със секретарката му в парка. Андреа решава да прекъсне романтичната им разходка. Моника отново е публично унизена.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Нелсън пести средства за сватбата на Джина и Педро. Джина отказва да ползва услугите на Елена. Андреа прогонва куриер, който ѝ връчва молба за развод. Ернесто моли адвокат Кордоба да му помогне да се отърве от Педро. Иска да го вкара в затвора, за да спре да се сближава със семейството му. Елена научава от Габриела за ареста на Педро. Заедно отиват в полицията, за да освободят Педро. Елена показва снимка на Педро и Николас и свидетелства, че е позволила те да се срещнат. Ернесто заявява на Педро, че няма да оттегли жалбата.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?