Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 13 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто разрешава на Педро да се види с Нико. Вижте още какво ще се случи в епизод 13 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 16 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Николас крие от баща си, че е гледал интервюто на Педро онлайн. Орасио иска развод от съпругата си. Андреа е съсипана. Тя моли дъщерите си да разубедят баща си. Педро смята, че Елена е съобщила на Николас за интервюто му по телевизията. Ирене предупреждава Ернесто да държи под око съпругата си, защото Педро идва при нея с всяка нужда.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Самуел и Габриела се уговарят да отидат заедно на кино. Роза решава да осуети плановете им. Модесто вика Роза навън. Габриел и Самуел я съветват да блокира номера на преследвача. Андреа моли Ернесто да ѝ помогне да разбере дали съпругът ѝ ѝ изневерява. В присъствието на Алфредо, Моника казва на Орасио, че не иска да го познава. Николас споменава пред психолога, че баща му ревнува от новия му приятел Педро. Елена обяснява на жената кой е Педро и как е спасил живота на сина ѝ.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Елена се опитва да накара съпруга си да разбере, че ревността му към Педро е вредна за сина им. Моника се отказва от работата си заради Орасио. Алфредо споменава на Андреа, че Орасио е обсебен от Моника. Ернесто се среща с Педро, за да му каже, че е променил решението си и вече няма да му забранява да контактува с Нико.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?