Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро посещава сина си след операцията! Вижте още какво ще се случи в епизод 10 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 11 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Габриела казва на Инес, че Самуел се отнася с нея като с приятел и наистина обича Роса. Ернесто все още не иска да каже на Николас, че е осиновен, нито пък да му разкрие самоличността на биологичния му баща. Андреа урежда среща на Алфредо с Моника, което кара Орасио да ревнува. Роза не позволява на Габриела да се вижда със Самуел. Ернесто се ядосва на баща си, когато той го съветва да разкрие истината пред сина си. Нелсън търси начин да привлече клиенти в сервиза.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Ернесто променя решението си. Той предлага на съпругата си да поговорят откровено със сина си, когато той се възстанови. Той се надява, че разкриването на истината ще укрепи връзката им. Нелсън е щастлив да чуе, че дъщеря му се е върнала при Педро и че планират да се оженят. Докато си играе със сина си, Ернесто унищожава колата, подарена на момчето от Педро. Габриела най-накрая се среща със Самуел. Тя му разкрива, че Роса не е искала да ѝ позволи да го види. Самуел е изненадан от поведението на Роса.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Моника съобщава на Орасио, че ѝ е омръзнало да чака, докато се разведе с Андреа, и е решила да си даде шанс с Алфредо. Роса признава на Самуел, че не му е споменала за посещението на Габриела, защото е била обзета от ревност. Самуел я уверява, че с Габриела са само приятели. Николас е изписан от болницата. Щастливата новина достига до Педро.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 7 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 6 какво ще се случи?