Сериали Криминални

Под прикритие

Добави коментар

Почти във всяка криминална серия има по една двойка детективи, които разкриват различни криминални случаи. Но приликата свършва дотук. Лайъм Кетман и Гарт О’Хeнлън наистина са ченгета и партньори в отдел “Специални операции”, ала те не разследват престъпленията по приетия начин.

Под прикритиеКриминална серия, Англия, 2003, 22 х 60

В главните роли : Ник Бери, Стивън Томкинсън, Виктория Лий, Андрю Уолтън, Файона Алън

Режисьори : Пол Маркъс, Роберто Бангура
Почти във всяка криминална серия има по една двойка детективи, които разкриват различни криминални случаи. Но приликата свършва дотук.  Лайъм Кетман и Гарт О’Хeнлън  наистина са ченгета и партньори в отдел “Специални операции”, ала те не разследват престъпленията по приетия начин. Лайъм и Гарт стават участници в тях!

Умението  да се преобразяват им позволява да се вклинят и в най-непристъпните криминални групировки, за да разкрият престълението отвътре.

Двамат ще трябва да помогнат на операция “Карусел”, като се внедрят в клуб “Гретел” – педофилска мрежа, разпространявана чрез Интернет.
В операция “Немезис” Гарт и Лиам ще трябва да станат част от дясно- екстремистката група “Белите призраци”, за да попречат на дейността им.

А когато бившият им отдел им бива  заподозрян в корупция, Гарт ще трябва да издири тайнствената Мадам Ева и нейните “момичета”, като предложи на проститутките протекцията си,  за да се добере до истината.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Под прикритие

Сериалът „Под прикритие“ тръгва от 9 декември

Филмов маратон с “Под прикритие”

“Под прикритие” вече и в Италия

Сложни каскади и много екшън в новия сезон на „Под прикритие”

„Под прикритие” започва и в Румъния