Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.89 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан е жив и се завръща, но е загубил паметта си и не помни Еда. Вижте какво още ще се случи в епизод 89 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 октомври 2022 по bTV Lady.

В епизод 88 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ В деня на сватбата си с Еда, Серкан спешно трябва да замине за Италия, но частният самолет на Серкан се разбива и не е ясно какво е станало с него.

Какво се случва в еп.89 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 октомври по bTV Lady.

От самолетната катастрофа, в която изчезна Серкан са минали два месеца.

Еда печели престижна награда, след като завършва недовършения проект на Серкан.

Приятелите и колегите му скърбят за Серкан, но Еда и Айдън чувстват в сърцата си, че Серкан е жив и един ден ще се върне у дома.

Серкан прекарва последните два месеца в отдалечено словенско село, където се възстановява от инцидента заедно с бившата си приятелка Селин. По време на инцидента той получава удар в главата, вследствие на който губи паметта си и изтрива от съзнанието си събитията от изминалата година.

Текст от potv.bg

Еда извежда Сириус на разходка в гората - очевидно задължение, с което се е заела през двата месеца, откакто Серкан е изчезнал. Въпреки че тя и кучето винаги са били приятели, връзката им сега изглежда по-силна, тъй като тя си играе с него и му плаща с лакомства.

Докато той гони топката, Еда наблюдава как над главата ѝ се издига самолет.

В подобна гора Серкан се скита сам. Докато върви бавно, а след това се обляга слабо на едно дърво, той наблюдава преминаващ над главата му самолет.

Представяме си, че Еда и Серкан гледат един и същ самолет и скоро ще се срещнат в полезрението си, но не.

Влюбените всъщност се намират в различни страни и в различни състояния на духа.

Серкан се завръща в отдалечена, причудлива малка хижа, където го чака Селин.

Текст от potv.bg

Еда, облечена в делови костюм, излиза от ферарито на Серкан във фирмата и влиза под аплодисментите на служителите за спечелената награда в бранша за последния проект на Серкан, който тя е завършила. Всички изказват комплименти за нейната отдаденост и умения, въпреки че настроението е помрачено от отсъствието на Серкан.

В конферентната зала Еда напомня на екипа, че ще напусне председателския пост, когато Серкан се върне, и е сигурна, че той ще се върне.

Серкан сече дърва за огъня, за да сготви рибата и храната, която един мъж му е донесъл; след това двамата със Селин сядат пред огъня, където Селин го засипва с лъжи за Еда и засилва собствената си позиция в живота му като негова приятелка.

Текст от potv.bg

По време на самолетната катастрофа Серкан получава сериозен удар в главата, който води до загуба на паметта за изминалата година.

Тази ретроградна амнезия е изтрила всички спомени за Еда, сватбата и любовта му към нея, което е добре дошло за Селин, която обича Серкан от много години.

Той решава, че трябва да се върне в Истанбул и да поеме ръководството на компанията, въпреки че Селин му е казал, че Еда притежава 45 % от акциите на компанията, придобити чрез манипулация и измама.

Текст от potv.bg

Когато срещата в компанията приключва, Еда заминава на гости на стария си приятел Дениз, който има бизнес с антики. Дениз се е върнал от пътуванията си по света през последните пет години, за да започне отново бизнеса си, приятелството му е допринесло за завръщането на Еда от отчаянието, защото се е опитал да открие местонахождението на Серкан чрез приятелите си в няколко държави.

Въпреки че досега не е открил нищо, той продължава контактите си с приятели в Италия и околните адриатически страни и картографира местоположението им.

Въпреки че продължава да търси заради Еда, той не се надява. Еда, от друга страна, казва, че надеждата е единственото нещо, което я поддържа.

Тя "чувства", че Серкан е жив и ще се върне при нея, и Серкан го прави, но в компанията на Селин, с която се държат за ръце.

Текст от potv.bg

Айдън минава през къщата на Серкан в имението Болат, разпитвайки Сейфи за почистването ѝ. Тя иска всичко да е в идеален ред и да е почистено, за да е готово в момента, в който Серкан се върне. Тя също вярва, че Серкан е жив и ще се върне. По-късно научаваме, че Айдън знае, че той е жив, защото ѝ се е обадил, но тя не казва на никого, защото Серкан я е помолил да запази това в тайна. Можем да си представим, че желанието му за секретност е заради лъжите, които му е казала Селин.

И Серкан, и Еда имат сънища и кошмари - Серкан вижда неясни образи на Еда без контекст и усеща болка в сърцето, но Еда вижда Серкан толкова ясно, че той сякаш я докосва и седи до нея. Падащата звезда, която двамата виждат, предвещава среща на следващия ден.

Текст от potv.bg

Докато Еда полива растенията, които е поставила в конферентната зала, Серкан и Селин слизат от колата пред фирмата. Двамата влизат ръка за ръка във фоайето на компанията, покрай шокираните Лейла и Ердем.

Присъствието им е посрещнато със смаяно мълчание, след което всички се събират около Серкан, за да го прегърнат. Серкан не разпознава Мело, Джерен и Еда, когато се появява.

Еда е изпълнена с емоции, докато върви към Серкан: удивление, радост, непреодолима любов, желание да се докосне, толкова е завладяна от всичко, че припада, но Серкан е студен и дистанциран. Той знае само това, което му е казала Селин, че двамата със Селин е трябвало да се оженят, но Еда го е измамила, опитала се е да разруши плановете им за брак и го е накарала да се превърне в някой, който не е.

Серкан сякаш не разпознава, дори Еда.

Еда не може да проумее какво ѝ казва Серкан, защо не я познава. Той си спомня само, че Селин е била негова приятелка, и въпреки че Еда крещи, плаче, моли и настоява, нищо за момента не може да накара Серкан да промени решението си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...