Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.86 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Семиха казва на Еда, че не е против брака ѝ със Серкан. Серкан има много работа и не се интересува от подготовката за сватбата, което вбесява Еда. Вижте какво още ще се случи в епизод 86 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 октомври 2022 по bTV Lady.

В епизод 85 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда е отвлечена, но Серкан успява да я спаси. Те планират да се оженят след три дни.

Какво се случва в еп.86 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 октомври по bTV Lady.

Мело и Лейла откриват, че Балджаа не е изпил шербета по време на вечерта на къната.

С помощта на сватбената агентка Мира Еда и Серкан започват подготовката на сватбата, но Серкан има много работа, което вбесява Еда. Г-жа Семиха казва на Еда, че не е против брака ѝ със Серкан.

Мело казва на Серкан, че Балджа се е преструвал, че спи в нощта на къната, затова Серкан го уволнява, тъй като не е помогнала на Еда да не я отвлекат

Енгин казва лоша шега за сватбата и Пъръл се обижда.

Текст от potv.bg

В офиса г-жа Семиха казва на Еда в личен разговор, че повече няма да се намесва в плановете ѝ да се омъжи за Серкан. Неотдавнашният опит за отвличане я е вразумил.

Еда ѝ е благодарна и ѝ казва, че няма да възрази, ако баба ѝ иска да присъства на сватбата.

В конферентната зала Мело казва на Серкан, че подозира Балджа в участие в инцидента в Нощта на къната, защото не е изпила шербета.

Серкан казва, че знае, че Балджа е симулирала, че е безсъзнание и я уволнява, защото не се е опитала да попречи на мъжете да отведат Еда.

Текст от potv.bg

По-късно, след като сватбеният агент Мира представя идеите за сватбата, Ферит казва на Еда и Серкан, че според него бързата сватба е добра идея, тъй като предотвратява стреса и съмненията в брака - нещо, което той добре знае, което му напомня Серкан.

Ферит обаче разкрива също, че той, Енгин и Серкан са планирали да посетят футболен финал в Германия и след това да пътуват две седмици с мотоциклети из Европа - факт, който Еда не знае.

По-късно Енгин уж на шега обижда Пъръл и Джерен, когато им разказва как да се пошегува със Серкан, преди да се ожени за Еда.

Момичетата смятат, че шегата на Енгин всъщност показва това, че мъжете смятат, че сватбата е голяма жертва, която правят за жените.

Текст от potv.bg

Еда иска да поговори със Серкан за купуването на мебели за къщата им, но Серкан е зает пред компютъра си с бизнес. Въпреки че отговаря на въпросите ѝ, той не ѝ обръща внимание и тя се дразни. Тя си тръгва от него вбесена.

Недоразуменията между другите две двойки също не са малки, тъй като Пъръл се дразни на Енгин за сватбената шега, а Джерен се дразни на Ферит за планирането на петнадесетдневната обиколка с мотоциклет.

Текст от potv.bg

Серкан разговаря с Енгин за поредната бизнес сделка и казва, че му се иска да не са се обвързвали толкова бързо, защото очевидно има проблеми. Еда подслушва този разговор и си мисли, че той говори за бързото им решение да се оженят за три дни.

Текст от potv.bg

Еда разговаря с преподавател в университета и моли да отложат един проект, защото няма време да го завърши, както би искала - разговор, който Серкан подслушва и мисли, че говори за техния брак.

И така двамата, чули не дочули, са разочаровани и имат наранени чувства, защото смятат, че са се появили съмнения относно брака. Когато сватбената агентка се връща с още избори, които трябва да направят, Еда и Серкан са доста студени и отчуждени, дотолкова, че агентката смята, че може би не са готови за брак. Те отлагат избора или предлагат на Айдън и Айфер да изберат вместо тях.

Текст от potv.bg

Енгин съобщава на Серкан, че е организирал ергенско парти за него в хотел в Сапанджа. Серкан се съгласява, че може би това да е далеч от офиса и подробностите около сватбата ще е добре за него, но Еда и Пъръл не са толкова доволни.

Еда е сигурна, че Серкан иска да е далеч от нея, а Пъръл смята, че Енгин не я оценява като своя съпруга.

Джерен също не е доволна, когато научава, че хотелът в Сапанджа е една от фирмите на семейството на Ферит и той е уредил резервациите.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...