Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Най-накрая Серкан и Еда си слагат пръстените, а г-жа Семиха прерязва лентата и влюбената двойка празнува. Г-жа Семиха обаче не се отказва толкова лесно. Вижте какво още ще се случи в епизод 84 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 септември 2022 по bTV Lady.

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Еда е отвлечена, но Серкан успява да я спаси. Те планират да се оженят след три дни. Вижте какво още ще се случи в епизод 85...

В епизод 83 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан предлага Еда на много специално място.

Какво се случва в еп.84 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 септември 2022 по bTV Lady.

Серкан, Айдън, Сейфи, Пъръл и Ферит пристигат в дома на Айфер, момичетата са готови за вълнуваща и романтична вечер.

Ердем е оставен навън да прави компания на Тахир, след като госпожа Семиха пристига изненадващо късно. Тя казва, че ще одобри брака на Еда и Серкан при едно условие - Серкан да спази сватбените обичаи на Мардин.

Пристига и шеф Александър, който казва, че е дошъл да предложи на Айфер. Всички са шокирани, особено Айфер, а Айдан е едновременно е шокирана и ревнува. Когато готвачът осъзнава, че намеренията му са били разбрани погрешно, той бързо обяснява, че е дошъл да предложи работа на Айфер. Той иска да ѝ предложи да работи с него две вечери седмично в ресторанта.

След като шеф Александър си тръгва, г-жа Семиха казва, че е време за кафе.

Текст от potv.bg

Разбира се, момичетата изпълняват традицията и слагат доста сол в кафето на Серкан, против волята на Еда. След като кафето е сервирано и Серкан се задавя със солената напитка, Айдън за 3-ти път започва да иска Еда, но отново ритуалът е прекъснат от Енгин, който се появява разчорлен и мръсен от изпитанието за оцеляване в гората от бащата на Пърл и е придружен от Тахир и Ердем.

Текст от potv.bg

След всички се успокоява, Айдън за 4-ти път започва официалното питане, Айфер се съгласява, но госпожа Семиха я прекъсва, като казва, че като най-възрастна роднина има едно условие: очаква Серкан да спазва всички техни обичаи и да се държи почтено след "годежа" си с Еда. Освен това тя добавя, че ще го наблюдава. След като пръстените са сложени, тя прерязва лентата по идея на Серкан.

Текст от potv.bg

Г-жа Семиха не е приключила с усилията си да промени сватбените традиции. След като не успява да накара Айдън и Айфер да не одобрят брака, тя успява да усложни ситуацията, като поставя твърде високи изисквания към сватбените дарове, които трябва да бъдат представени преди Нощта на къната.

Представяйки списък от пет страници с необходимите подаръци от всяко семейство, тя заплашва да откаже да даде Еда на Серкан, ако списък не бъде изпълнен.

На следващия ден следва трескаво търсене на описаните неща в списъците. Очевидно всичко е намерено, с изключение на специалната захар, предназначена за приготвянето на шербета, който ще бъде сервиран на гостите на Нощта на къносването.

В последния момент асистентът на Мелих идва във фирмата с кутия захар от Мардин и я дава на Ердем. След това захарта се дава на Айфер, която приготвя шербета.

Текст от potv.bg

Семействата си разменят подаръци. Айдън е избрал неща за Айфер и Еда, които са противоположни на личните им предпочитания, точно както Айфер е избрала предмети, които не отговарят на стила на Айдън.

Най-забавната реплика в епизода е тази на Сейфи. Когато Айдан избра черна рокля с пайети за Айфер, Сейфи каза:

"Айдън , ти искаш да я превърнеш (Айфер) в диско топка".

Докато останалите пазаруват , Еда е оставена вкъщи и глади дрехи. Работата ѝ по гладенето е прекъсната, когато се появява Серкан. Той очевидно иска да прекара насаме с Еда, но след закачки и целувки Еда го избутва през вратата с усмивка.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...