Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан предлага на Еда на много специално място. Вижте какво още ще се случи в епизод 83 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 82 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда изненадва Серкан в самолета за Париж, като му прави изкушаващо предложение, което въобще не се харесва на баба ѝ, когато разбира за него.

Какво се случва в еп.83 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 септември 2022 по bTV Lady.

Докато Айдън и Айфер влизат в безкраен спор за годежа, Серкан и Еда обявяват намерението си да се оженят. Те търсят одобрението на семействата си за сватбата, но с интригите на Семиха това не е толкова лесно.

Айфер се опасява, че племенницата ѝ ще съжалява, че не е преследвала мечтите си заради брака. Айдън се страхува повече от семейството на Еда за сина ѝ, тъй като тя няма доверие на Семиха.

В крайна сметка влюбените използват ресторанта на Александър, за да изгладят разногласията между двете жени.

Текст от potv.bg

В къщата на Айфер Мело се поддава на хипнозата на Айфер и ѝ разкрива тайната, че Еда е предложила брак на Серкан и е заминала с него за Париж.

Айфер е вбесена и веднага се обажда на Айдън, за да се видят веднага.

Сейфи и Айдън идват в дома на Айфер и се стига до спор за годежа, като нито една от двете жени не е доволна от плановете на двойката - Айдън, защото не вярва на госпожа Семиха, а Айфер, защото не вярва на Болат.

Серкан и Еда влизат точно в този момент, за да обявят повторния си годеж и предстоящата сватба.
Текст от potv.bg

Мело и Сейфи са много развълнувани и щастливи, докато Айдън и Айфер продължават язвителния си спор, породен от ревността им към вниманието на шеф Александър, както и към решението на Еда и Серкан. В същото време Еда и Серкан се измъкват незабелязано.

Текст от potv.bg

Серкан отвежда Еда в тихо, приглушено заведение, което изглежда празно, с изключение на пианото в центъра. Светлините угасват за кратко, а когато отново светват,

Серкан е на пианото и свири балада, след което прави предложение на Еда. Той обещава на Еда, че ще я обича до сетния си дъх - обет, който Еда повтаря.
Текст от potv.bg

Г-жа Семиха разговаря с Мелих, докато се прибира вкъщи. Тя казва на Тахир, че Мелих не е доволен от плановете за брак на Еда и е решил да се върне в страната си по бизнес причини. Тя също така заявява, че не се отказва от плановете си да прекрати връзката на Еда със семейство Болат.

Тя ще бъде търпелива, но няма да се откаже от борбата си.
Текст от potv.bg

По-късно същата вечер Еда се прибира вкъщи и се надява да проведе помирителен разговор с Айфер, но това изглежда невъзможно.

Айфер смята, че Еда се отказва от образованието си и от възможното си щастие.

Айфер изглежда много егоистична и ограничена, но най-вече не изглежда много умна.

В имението на Болат Серкан разговаря с Айдън, като казва на майка си, че раздялата не е по вина на Еда и че не му пука за госпожа Семиха, защото никой не може да раздели него и Еда.

Айдън също е егоистична и ограничена, защото се притеснява за себе си, ако нещо се случи с него.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин госпожа Семиха посещава Айдън, за да ѝ каже, че не одобрява брака, защото никога няма да забрави, че семейство Болат е отговорно за смъртта на родителите на Еда. Въпреки че по време на инцидента Серкан е бил дете, той е част от това семейство. Освен това тя казва, че ако бракът се състои, ще отнеме всичко на Серкан, включително и свободата му. На сбогуване Семиха казва на Айдън:

-Очаквам от теб да направиш всичко възможно, за да осуетиш този брак. След това г-жа Семиха отива при Айфер и ѝ казва същото: -Направи всичко възможно, за да предотвратиш този брак.
Текст от potv.bg

Еда и Серкан идват сутрин в компанията хванати ръка за ръка. Балджа посреща Еда на път за офиса на Серкан и Еда използва момента, за да ѝ каже, че Серкан ще се жени, като размахва годежния си пръстен. Балджа поздравява Еда с половин уста, преди да получи обаждане от г-жа Семиха, която я кани на обяд. По време на обяда Балджа казва на госпожа Семиха, че е чула Серкан, когато е казал, че Айдън е против брака, но не е сигурна, че това означава, че сватбата няма да се състои.

Госпожа Семиха казва на Балджа да наблюдава внимателно Еда и Серкан и да се възползва от всяка възможност да се вмъкне между двамата. Тя казва, че има планове за Еда и Серкан, ако Айдън и Айфер не успеят да попречат на брака им.
Текст от potv.bg
Айдън се обажда на Серкан, за да му каже, че е против брака.

Тъй като Айфер също е против тях, Серкан казва на Еда, че трябва да измислят друг начин да убедят майка си и леля ѝ. Мело предлага да обядват в ресторанта на шеф Александър. Еда ще вземе Айфер, а Серкан ще вземе Айджън и те ще се срещнат сякаш случайно. Ще седнат на една маса, като присъствието на готвача ще се усеща силно от двете жени, и се надяват да успеят да смекчат противопоставянето.

Текст от potv.bg
Пъръл се притеснява за баща си, но Енгин я уверява, че той ще се разбере отлично с господин Азис. Той обещава, че по време на един добър рибен обяд двамата мъже ще могат да разрешат проблемите си.

Преди да успее да приключи разговора с бащата на Пъръл, двама мъже го отвличат и го отвеждат в отдалечена гора. Там г-н Азис подлага Енгин на три изпитания: първо го окачва с главата надолу на едно дърво и слуша как Енгин се обажда на Пъръл и ѝ казва, че е добре. Второто изпитание е да бъде изоставен в гората със завързани очи и да намери пътя до огнище и сандвич с риба. Третото изпитание е да оцелее в пейнтбол битка между Джерен и Ферит и Мело и Ердем. Ферит е обещал на Джерен изненада като част от романтична разходка, тъй като тя се е оплакала, че животът им е много обикновен в сравнение с предложението на Еда и отвличането на Пъръл.

Текст от potv.bg

В ресторанта на шеф Александър към Айфер и Еда се присъединяват Серкан и Айдън, а дамите се гледат една друга и отказват да бъдат любезни на малката маса. Враждебните отношения обаче престават, обаче престава, когато шеф Александър се появява, за да направи комплимент на жените и да поздрави Еда и Серкан.

Вечерта е спасена, когато Айфер и Айдън дават съгласието си и годежът е планиран за следващата вечер.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...