Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.79 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Семиха принуждава Еда да скъса със Серкан. Еда решава да играе играта, докато не намери слабото място на баба си. Вижте какво още ще се случи в епизод 79 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 септември 2022 по bTV Lady.

В епизод 78 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Госпожа Семиха намира нов клиент за компанията, които притежава петролни кладенци и иска да си построи къща в Истанбул.

Какво се случва в еп.79 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 септември 2022 по bTV Lady.

След презентацията Еда казва на Серкан, че е направила някои промени в ландшафтния дизайн, а Серкан я моли да излезе с него, за да подишат въздух и да поговорят, но преди това да се случи, Балджа идва да съобщи, че Серкан го чакат за интервю, а Лейла обявява, че Мелих иска Еда да отиде с него на строителната площадка, за да му покаже плана на градината.

Текст от potv.bg

На строителната площадка Мелих и Еда се разхождат из градината, той ѝ обяснява, че този парцел е бил особено скъп за починалата му майка, която се е надявала да живее тук с внуците си. Той ще построй дома си в нейна памет. Мелих продължава да наблюдава внимателно Еда, докато разговарят, и накрая слага палтото си на раменете ѝ, когато вижда, че ѝ е студено. Появява се и г-жа Семиха, която изглежда много доволна да види Еда с Мелих и когато той кани Еда, Серкан и г-жа Семиха на вечеря в хотела, г-жа Семиха приема с усмивка и принуждава Еда да се съгласи. На път за вкъщи Еда ѝ казва, че няма да позволи, тя да ѝ казва какво да прави, но баба ѝ показва статия за Алптекин, който е арестуван за фалшиви пари, само за да ѝ даде да разбере каква власт има. Тя предупреждава Еда да не се инати и ѝ напомня, че има силата да унищожи Серкан, семейството и бизнеса му.

Текст от potv.bg

В офиса Балджа настоява за повече време за интервюта със Серкан, който не иска да се съгласи, защото има други работи, но тя е настоятелна. Серкан, който дава интервю е информиран от Енгин, че Алптекин е бил арестуван на Бахамите за използване на фалшиви пари. Джерен и Ферит влизат, за да кажат, че Алптекин има добър адвокат и знаят, че физически е добре. Енгин пита дали Алптекин някога би се замесил в незаконен бизнес, а Серкан казва, че разбира се, че не. Серкан иска да отлети за Бахамите, но Джерен, Ферит и Енгин казват, че трябва да остане в Истанбул.

Текст от potv.bg

Същата вечер Мелих забавлява гостите си на вечеря. Еда е мълчалива, но Серкан се опитва да завърже някакъв разговор. Госпожа Семиха тихо напомня на Еда за властта, която има, и казва на Еда да прекрати връзката си със Серкан. След това казва на Мелих, че иска да обсъди една от картините му, и го отвежда, за да може Еда да говори със Серкан.

Серкан ѝ казва, че изглежда отегчена и че могат да си тръгнат, ако е готова, но Еда казва, че ще остане при баба си. Серкан я пита какво се е случило, но тя не иска да му отговори. Тя мълчи, и съсипана му казва, че не няма да успеят, че не могат да бъдат заедно. Той знае, че баба ѝ се е намесила, но тя не иска или не може да направи нищо по въпроса. Серкан казва, че се обичат и заедно могат да се преборят с всеки или с всичко, но Еда казва, че любовта не е достатъчно силна, за да преодолее спомените от миналото. Серкан разбира, че госпожа Семиха е принудила Еда да се раздели с него.

Серкан казва на Еда, че ще я улесни. Между тях няма нищо и с това си тръгва. Еда, очевидно разстроена, казва на баба си, че трябва да си тръгнат. Госпожа Семиха се усмихва доволно, докато казва на Мелих лека нощ. Тя е много доволна от хаоса, който е предизвикала в живота на Еда. Когато гостите му си тръгват, Мелих разкрива картината, подпряна в съседната стая. Това е портрет на него и на жена, която изглежда точно като Еда. Оказва се, че е починалата му съпруга Есма и той смята, че може да се събере отново с нея, като се ожени за нейния двойник.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Айдън посещава Серкан в дома му. Тя е там, за да научи повече за ареста на Алптекин на Бахамите за притежание на фалшиви пари. Серкан ѝ казва, че не знае нищо повече за обвинението, което смята за фалшиво, освен че баща му ще получи наказание от 8 месеца затвор. Алптекин има добър адвокат и здравето му се следи внимателно. Когато Айдън пита за Еда и нейното отчуждение, Серкан я моли да не се намесва.

Текст от potv.bg

Момичетата отиват в офиса, Джерен се оплаква от внезапната поява на госпожа Семиха, а Мело изразява раздразнението си, че тя се меси в личния живот на Еда. Те спират пред входа на офиса, а момичетата питат Еда дали наистина ще се раздели със Серкан.

Еда казва, че категорично не, но трябва да играе играта, докато не намери слабото място на баба си или намери начин да осуети плановете ѝ.

В този момент пристига Серкан и минава покрай Еда. Ароматът на сутрешния му афтършейв за миг извежда Еда от равновесие, но тази слабост изчезва, когато Мелих пристига със свитата си. Мелих пита Еда как се чувства и той признава, че госпожа Семиха му е казала за раздялата.

Текст от potv.bg

Серкан е останал във фоайето и разговаря с Лейла, която му разказва сцената между Еда и Мелих пред сградата. Когато принцът влиза във фоайето, той казва на Серкан, че е дошъл да се види с Еда, защото е загрижен за нея след раздялата им и иска да я подкрепи. Серкан казва, че тя има кой да я подкрепи. И двамата признават, че проектът е проблемен.

Еда казва на баба си, че ще продължи да работи в компанията, защото е преценила, че това, че са заедно, ще им помогне да изградят семейните отношения, които г-жа Семиха иска.

Освен това, казва тя, тя е прекъснала връзката си със Серкан, така че няма за какво да се притеснява. Семиха още веднъж предупреждава Еда, че ако заподозре, че не е честна, то трябва да понесе последствията.

На срещата, която Серкан свиква с партньорите, той казва на групата, че няма да приеме проекта за строеж на Мелих.

Ферит и Енгин са разстроени от това, като твърдят, че това е важен проект, който ще възстанови доверието в компанията. Нито един от двамата не може да разбере как личните чувства на Серкан са по-важни от репутацията на компанията, но с неохота приемат решението му. Г-жа Семиха сякаш заплашва Серкан, но Еда я проследява и я моли да остави решението на Серкан в сила, а тя ще продължи да работи по озеленяването на имението на принца. Когато госпожа Семиха се връща на масата, тя се съгласява, че решението на Серкан ще остане в сила. Серкан е наясно, че Еда очевидно е била отговорна за промяната на мнението на баба си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.85 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.84 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.83 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.82 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.81 (bTV Lady) – какво ще се случи...