Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.74 – какво ще се случи...

Добави коментар

Серкан и Еда съобщават на всички, че новият акционер във фирмата е бабата на Еда, а бащата на Серкан е изчезнал. Вижте какво още ще се случи в епизод 74 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 73 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Планът на Балджа да разруши доверието между Серкан в Еда не проработва. Пристига новата партньорка на Серкан и се оказва, че това е Семиха, бабата на Еда.

Енгин се обажда на Серкан и му казва, че се притеснява за Алптекин заради думите на Семиха.

Серкан и Еда научават, че Айфер е с Айдън в имението на Болат, затова решават да се срещнат с тях, за да им съобщят новината за новия акционер и изчезването на Алптекин.

Междувременно Айфер се опитва да убеди Айдън да им позволи да се срещнат с шеф Александър в клуба на фондацията, но Айдън му казва, че той е затворен за новогодишната нощ. Тя има идея те, шеф Александър, Серкан и Еда да прекарат новогодишната нощ заедно, но Айфер не харесва идеята на Айдън.

Докато пият кафе, Серкан разказва на Еда, че Лейла му е казала, че г-жа Семиха е поискала личните досиета - класически първи ход на работодателя, за да провери на кого може да се има доверие. В същото време се обажда Енгин, за да попита кога Серкан е говорил за последно с баща си, защото г-жа Семиха е казала, че Алптекин няма да е наоколо известно време. Енгин изглежда притеснен и иска Серкан да се обади на баща си.

Серкан и Еда научават, че Айфер е с Айдън в имението на Болат, затова решават да се срещнат с тях, за да им съобщят новината за новия партньор и изчезването на Алптекин.

Айфер си спомня защо е дошла при Айдън и пита за клуба на фондацията и дали може да се срещне с шеф Александър там. Айдън казва, че фондацията не работи утре, но с удоволствие ще дойде при Айфер, за да се срещне с главния готвач. Биха могли да поканят Еда и Серкан да се присъединят към тях, което ще им даде възможност да отпразнуват новогодишната нощ като семейство. Преди да вземат решение, Еда и Серкан пристигат с новината, че г-жа Семиха е новият съдружник, а Алптекин го няма никъде.

Айфер е разстроена и се прибира вкъщи. Еда разказва на Серкан за кошмара, който сънува въз основа на усилията на баба ѝ да я вземе след смъртта на родителите ѝ. Тя бяга, пада от един хълм и губи гривната, която родителите ѝ са ѝ подарили. Тази гривна е била най-скъпата вещ, която е притежавала след смъртта им, и тя има повтарящи се кошмари, че бяга и я губи. Серкан ѝ казва да забрави миналото и да помни, че новогодишната нощ ще бъде началото на нов живот за тях.

Г-жа Семиха кани Балджа на обяд, на който я насърчава да се намеси във връзката на Еда и Серкан. Тя казва, че и двамата искат едно и също нещо - Еда и Серкан да прекратят връзката си. Тя насърчава Балджа да се бори за любовта си, защото Еда скоро ще срещне бъдещия си съпруг - мъж, когото Семиха е избрала и когото смята за достоен да се ожени за внучката ѝ.

След като Айфер се връща у дома, тя се притеснява за Еда и за това какви са намеренията на майка ѝ. На вратата се звъни и Айфер среща майка си лице в лице. Тя не иска да я пусне да влезе, но трябва да го направи. След като сервира чай, госпожа Семиха ѝ казва, че ще си тръгне, след като се увери, че Еда няма връзка със Серкан. Айфер подчертава, че не се виждат с Болат, но появата на Айдън и Сейфи опровергава това твърдение. Айфер представя Айдън като Айсун, а Сейфи като неин син.

В офиса Серкан свиква събрание, за да съобщи на групата, че госпожа Семиха има план, но не знае какъв е той (Еда знае, но не може да каже заради заплахата на баба си, че ще унищожи компанията и Серкан). Те ще трябва да му се доверят, че може да се справи със ситуацията.

Балджа влиза с купа, в която са написани имената на всички. Те ще теглят жребий за човека, на когото ще подарят подарък в новогодишната нощ. Серкан тегли пръв и на него е името на Балджа, което не е изненада за Еда. Всъщност в купата е било само името на Балджa. Преди останалите да успеят да теглят, тя отива в кабинета си, за да изхвърли хартийките с нейното име и да сложи другите имена, за да изберат и останалите.

Серкан уговаря Еда да отиде с него да купи подаръци за екипа на офиса.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...