Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.71 – какво ще се случи...

Добави коментар

Следвайки съвета на приятелката си Балджа се опитва да разклати доверието между Еда и Серкан, за да ги раздели. Вижте какво още ще се случи в епизод 71 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 70 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда решава да изпълни първото желание на Серкан, но отивайки в дома ми, разбира, че той е с Балджа.


Сузи предлага на Балджа да направи нещо по въпроса за доверието между Серкан и Еда. Енгин съобщава на Серкан, че фирмата за озеленяването, с която са си партнирали в търга, се е оттеглила от проекта. Серкан веднага свиква среща за намиране на нов партньор. Еда предлага да избере най-добрия.

Пристига подаръкът на Александър за Айфер - нож за готвене, който той ѝ е изпратил.

Айдън планира да привлече Александър в помощ на фондацията, за да може да убеди Айфер да работи с тях, но не може да се свърже с Александър.

Айдън и Сейфи посещават Айфер, която ги посреща на вратата с новия си нож в ръка. Айдън казва на Айфер, че шеф Александър ще работи с фондацията по благотворителен проект и иска Айфер също да се включи в него. Айфер обаче отказва молбата на Айдън, защото иска Еда и тя самата да стоят далеч от Болат.

В офиса Енгин съобщава на Серкан, че фирмата за озеленяване, която са наели за новият им проект, е решила да се откаже, затова Серкан свиква бърза среща. Еда се съгласява да потърси други фирми за озеленяване и да избере най-добрата, Пъръл ще преработи финансите, Серен и Ферит ще прегледат договорите, а Балджа ще работи по прессъобщенията. След един следобед трескава работа Серкан кани екипа в дома си същата вечер, за да завършат проекта.

Айдън и Сейфи пристигат неочаквано с огромна кошница с плодове. Балджа продължава да флиртува със Серкан, което подлудява Еда от ревност и ядосва Серкан, защото се прави, че не забелязва. В края на вечерта Еда предлага две фирми за озеленяване, които Ферит ще проучи, за да разбере дали са в добро финансово състояние. Някой ще им помогне да спечелят търга за проекта.

На следващата сутрин момичетата празнува рожденият ден на Айфер с подаръци и торта.

Мело и Фифи излизат, за да открият мястото, където Балджа ходи на кафе, защото Мело е проследил един адрес чрез профила на Балджа в социалните мрежи.

Неочаквано вратата на апартамента се отваря и приятелката на Балджа Сузи вижда Фифи, която мисли за клиентка, която е дошла при нея за романтичен съвет. Фифи отива на сеанс за романтичен съвет как да си намери партньор. Докато тя е там, експертът по любовни въпроси Сузи получава обаждане от Бaлджa, която се оплаква от привързаността на Серкан към Еда.

В офиса Лейля остава важен документ за Еда на бюрото ѝ. Балджа вижда документа и го преглежда. Очевидно това е план на финансовото състояние на фирмата за озеленяване, която Ферит е разследвал. Балджа премахва страницата, на която се посочва, че компанията е била съдена и има лошо финансово състояние.

Балджа се обажда на Сузи, която е неин съветник, за да ѝ каже, че тя сама си създава възможности да се сближи със Серкан. Когато търгът се проваля заради препоръката на Еда, Серкан ще загуби доверието си в Еда и вместо това ще разчита на нея. Балджа също така урежда интервю със Серкан на друго място, опит да го отдалечи от Еда, за да може да флиртува с него по-открито.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.101 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.100 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.99 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.98 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.97 – какво ще се случи...