Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.62 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда се среща с човека, който е отговорен за смъртта на родителите ѝ, а Серкан също е с нея. Вижте какво още ще се случи в епизод 62 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 15:30 часа на 12 септември 2023 по bTV.

В епизод 61 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда кара Серкан да подпише договор, който е написала и определя какви ще бъдат отношенията им.


НА КРАТКО какво се случва в еп.62 на „Почукай на вратата ми“ , който може да гледате от 15:30 часа на 12 септември 2023 по bTV.

Селин е много изненадана, че Мело напуска работата си.

Еда се обажда на изпълнителя, отговорен за смъртта на родителите ѝ, и се изправя срещу него.

Айфер е наета да обслужва благотворителния търг, но поради големия брой поръчки Ферит се втурва да помага.

Джерен отхвърля опита на Ферит за помирение.

Сейфи вижда Алптекин в компрометираща ситуация и не може да реши дали да каже на Айдън за това.

Еда тайно връща пръстена на Серкан.

Текст от potv.bg

Селин е много изненадана, че Мело напуска работата, а тя ѝ отвръща, че си е намерила нова работа във фирмата и ще се виждат много често, защото ще работи като асистентка на Енгин.

Под друго име Еда се обажда човекът, който отговорен за смъртта на родителите ѝ, за да си уговорят среща. Лейля чува разговора и казва на Серкан. Когато Еда излиза от фирмата, за да се срещне с човека, фотографите и журналистът я чакат.

Серкан я следва и я държи, когато тя припада. Той я качва в колата и ѝ казва, че ще отиде на срещата с нея, защото тя винаги е била до него, сега той ще бъде до нея.

Еда казва на мъжа, че е убил семейството ѝ, и се надява той никога да не има и ден покой. Емоциите ѝ са толкова силни, че тя изрича неща, които обикновено никога не би казала. Тя почти се вкопчва в Серкан, когато мъжът си тръгва, защото е съсипана от мъка.

Текст от potv.bg

Айфер е наета да обслужва благотворителния търг, но поради големия брой поръчки Ферит се втурва да помага, като ѝ казва, че може да използват кухнята в един от хотелите му, за да направи кексчета без проблем. Той тръгва с Айфер и Фифи, за да ѝ покаже кухнята. По пътя Фифи вижда в социалните мрежи новината за раздялата на Серкан и Еда. В тази сцена разбираме, че Фифи е дъщеря на видна истанбулска фамилия и майка ѝ е член на тази благотворителна група, но не одобрява начина, по който се облича Фифи.

Текст от potv.bg

Селин казва на Енгин и Пъръл, че няма да се намесва в новината за разваления годеж на Серкан, защото той трябва сам да се справи с личните си проблеми. Тя не признава, че има нещо общо с оповестяването на новината, но е решена да бъде толкова безсърдечна, колкото според нея е самият Серкан. Той я е наранил, така че тя ще нарани него.

Еда открива годежния си пръстен в джоба на якето си.

Текст от potv.bg

Айдън е самотна вкъщи, затова изпраща Сейфи в хотела да провери как е Алптекин. Сейфи не иска да отиде, но изпълнява заповедта на Айдан. Той вижда как Алптекин се среща с една жена и е много разстроен.

Текст от potv.bg

Еда е сама вкъщи, защото Айфер е заета да прави кексчета в кухнята на хотела.

Серкан е сам и разглежда снимки на Еда на мобилния си телефон. Накрая той отива при Еда и ѝ се обажда от улицата. Пита я дали е добре и дали иска да се разходи със Сириус. Тя му казва, че той нарушава договора, но той казва, че е нормално да се притеснява за колегата си. Тя не излиза, но осъзнава колко привързани са двамата един към друг.

На следващата сутрин Еда среща Ефе, когато тя тръгва за благотворителното събитие. Той ѝ казва, че негов клиент иска да се срещне с нея, защото има много голям проект и иска да знае с кого ще работи. Той казва, че не може да отиде на благотворителното събитие сега, защото има да урежда някакви дела с Италия, но ще се присъедини към групата по-късно. Серкан чака Еда отвън и ѝ предлага да я закара до събитието.

Когато пристигат, Еда отива при Айфер и момичетата, които стоят до масата с кексчетата. Момичетата наблюдават Айфер, за да са сигурни, че Айдън няма да дойде и да каже нещо, което да я разстрои.

Текст от potv.bg

Ефе пристига, за да каже на Серкан, Енгин и Пъръл, че скоро ще замине за Италия и няма да се върне. Когато Серкан пита за акциите, Ефе казва, че ще запази акциите, но партньорът му ще ги контролира и ще работи с компанията.

Джерен избягва Ферит, защото все още му е ядосана за това, че е казал, че я харесва, но в момента не се интересува от друга връзка. Сейфи избягва Айдън, като се грижи за дизайнерските вечерни рокли, които ще бъдат продадени на търг по-късно вечерта.

Текст от potv.bg

Еда изнася речта си пред 250 потенциални стипендианти онлайн. След това, докато Еда разглежда умален модел на училището, Серкан се приближава до нея. Заставайки близо до него, Еда тайно слага годежния пръстен обратно в джоба му - действие, което Селин вижда от другия край на стаята.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.72 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.71 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.70 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.69 – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.68 – какво ще се случи...