Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда най-накрая казва на Серкан истината, че Селин е бременна с неговото дете. Еда решава да замине в чужбина. Вижте какво още ще се случи в епизод 116 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 ноември 2022 по bTV Lady.

В епизод 115 на турския сериал „Почукай на вратата ми“В епизод 115 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Еда разбира, че Селин наистина е бременна.


Какво се случва в еп.116 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 14 ноември по bTV Lady.

Еда най-накрая казва на Серкан истината, въпреки молбата на Селин да не му казва.

Серкан разпитва Селин, но не я разбира, защото не смята, че между двамата се е случило нещо.

Айдън уверява Серкан и Селин, че ще ги подкрепи във всичко, което решат.

Текст от potv.bg

Серкан, Айдън и Сейфи отиват при Айфер на семейна вечеря.

Всички се хранят и изглеждат щастливи с изключение на Еда, която е тиха и нещастна. (Съжалявам, но в този момент мисля, че Еда се потапя в самосъжаление и по този начин разрушава настроението на всички. Тя е особено егоистична, въпреки че МИСЛИ, че е великодушна заради детето). Когато Серкан става от масата, за да отиде до тоалетната, той отива в стаята на Еда и вижда своята снимка със стреличките в нея. Той се опитва да поговори с Еда, но тя споменава миналото и казва, че някои неща не могат да бъдат забравени.

Еда казва на Серкан, че Селин е бременна. . . с неговото дете.
Текст от potv.bg

Серкан веднага отрича обвинението и отива в дома на Селин. Той пита Селин дали е бременна и тя признава.

-Как? Между нас не е имало нищо. Това е невъзможно.

Селин го пита дали е забравил? Тя намеква, че са имали сексуална връзка, докато са били в Словения, и той сякаш не отрича. Той казва: ...а сега съм баща.

Селин казва, че ще поговорят за това по-късно, тъй като той все пак Е баща на детето. (Адски странно. ...ако са правили секс, докато са живели в онова малко словенско селце, тя би трябвало да е бременна поне 3-4 месеца, а не 4-6 седмици).

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Серкан влиза в офиса и избухва, защото Еда не отговаря на телефона си. Той се нахвърля върху Лейла, Енгин и Пъръл, когато те влизат. Казва на Енгин и Пъръл, че Селин е бременна и че Еда е скъсала с него. Излиза внезапно от офиса и отива при Еда. Обяснява ѝ, че не знае как може да е баща на детето ѝ, но ще се опита да разбере. Той не иска да я загуби и ще намери отговор, но моли Еда да дойде при него тази вечер.

Текст от potv.bg

По-късно същата вечер тя решава, че ще прекара последната си нощ с него.

Серкан приготвя за тях красива трапеза с много свещи и цветя, за да създаде романтична атмосфера. Еда, облечена в разкриваща черна рокля, идва със Сириус. Серкан ѝ казва, че изглежда секси. Той казва, че тя не трябва да се притеснява, защото ще преодолеят всички проблеми.

Еда казва, че не иска да говори за проблеми тази вечер. Той ѝ предлага храна и напитки и покана да отидат в Париж. Той казва, че иска да се изгуби в Монмартър с жената, която обича. След оживен разговор за Париж те танцуват и прекарват няколко спокойни часа, близо един до друг. Еда е много замислена.

Текст от potv.bg

Междувременно Айдън посещава Селин, за да ѝ каже, че ще подкрепи решението ѝ да има дете. Селин, ах, умната Селин, казва на Айдън, че има нужда от нейния съвет. Трябва ли да направи аборт? В края на краищата, в корема ѝ е внукът на Айдън. Айдън отказва да се намесва в решението на Селин.

Текст от potv.bg

Еда си спомня думите, които е написала, когато таксито спира на летището.

Селин отговаря на звънеца на вратата си и открива Дениз да стои там. Той влиза и пита Селин дали иска да му каже нещо. Когато тя не отговаря, той казва, че е чул Айфер да говори за бременността ѝ и иска да знае, дали той е бащата на детето.

Селин му казва да не задава въпроси, но той иска да знае в коя седмица е. Тя му казва, че Серкан и Еда са се разделили и ако той изиграе правилно картата си, може би ще има шанс с Еда. Селин е подла жена.

На следващата сутрин Серкан открива, че Еда е изчезнала, но е оставила бележка за него. Тя пише, че напуска не него, а себе си. Тя не иска да бъде жената, която застава между него и детето му. Моли го само да я запази в сърцето си и да ѝ прости. Той не бива да я търси и да я следва.

Текст от potv.bg

Серкан отива в къщата на Айфер, за да намери Еда, но тя не е там. Мело не иска да му каже къде е, но все пак го прави, защото говори твърде много и обожава Еда. Не мога да я понасям. Нито тя, нито Ердем са смешни, въпреки че са представители на комедията.

Серкан се отправя към летището. Докато Еда преминава през линията за сигурност и паспортната зона, тя постоянно се оглежда, сякаш очаква някой да я последва. Такава е Еда. . тя прави каквото си иска, използва хората, за да постигне целите си, мисли само за себе си и постоянно очаква да бъде център на внимание. Защо би изоставила Серкан само за да очаква той да я последва, за да може да му откаже още веднъж?

Текст от potv.bg

Еда намира изхода за полета си до Ню Йорк и се настанява на място до прозореца. Взема "Малкият принц" от ръчния си багаж и малко се разплаква. Докато Серкан тича из летището, полетът на Еда е извикан и тя се придвижва към линията за качване на борда, но по средата на пътническия мост се обръща и се връща в зоната за приемане на пътници на гейта. Очевидно е променила решението си да замине.

Текст от potv.bg

В същото време Серкан получава припадък на линията за пътници в паспортната зона. Преди да изпадне в безсъзнание, той вижда Еда и я вика по име. Когато пада на пода, Еда се е обръща чувайки името си, вижда го как пада и се втурва към него.

Забавно за романтичните филми. ...всички са щастливи, освен главната двойка, Серкан и Еда. Серен и Ферит изглеждат помирени, Ердем и Лейла са решили да се срещат, Енгин е лудо влюбен в бременната си съпруга Пъръл, Айдан е решила, че все още изпитва чувства към Кемал, който определено все още я обича, а Дениз е почти сигурен, че е баща на бебето на Селин - подозрение, което той приема сериозно, въпреки че тя не иска да го признае.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.111 (bTV Lady) – какво ще се случи...