Актуално Какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.113 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Еда разбира, че Селин е бременна, а Селин моли Еда да не казва на Серкан, защото иска да отгледа детето си сама. Вижте какво още ще се случи в епизод 113 на турския сериал „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 ноември 2022 по bTV Lady.

В епизод 112 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Дениз най-накрая е открит и подписва документите за развод. Мело разбира важна информация за Селин.

Какво се случва в еп.113 на „Почукай на вратата ми“, който може да гледате от 22:00 часа на 9 ноември по bTV Lady.

Кемал казва на Серкан и Еда, че би искал да продължи сътрудничеството си с тях. Серкан е подозрителен към Кемал. Енгин смята, че Пъръл е била блъснат от кола, но се оказва, че това не е истина. Пъръл и бебето са добре. Айдън кани Кемал и го моли да не се виждат повече. Кемал ѝ казва, че ще я остави на мира, но е възможно да не се засекат някъде.

Еда кани Кемал на партито от благодарност, че я е спасил. Докато се приготвя, Мело не издържа и казва на Еда, че Селин е бременна. Еда веднага отива при Селин, а Мело и Айфер - на партито. Селин моли Еда да не казва на Серкан, защото тя иска да пътува и да отгледа детето си сама.

Текст от potv.bg

Еда кани г-н Кемал на вечерното тържество, защото иска да му благодари, че я е спасил, въпреки че знае, че Серкан има резерви към този човек. Преди да се качи горе, за да се облече за партито, Еда пита Мело за настроението ѝ.

Мело се е замислила за състоянието на Селин, защото знае, че това ще доведе до още проблеми за Еда и Серкан. Подразнена от Еда, Мело ѝ казва, че Селин е бременна.

Еда се облича за партито и напуска къщата, което принуждава Мело и Айфер да отидат на партито без нея.

Текст от potv.bg

Еда отива в апартамента на Селин и я разпитва за бременността, Еда настоява да разбере дали това е истина. Селин ѝ показва лист с потвърждение на резултатите от теста и казва, че ще замине за чужбина.

Селин планира да отгледа детето сама и Серкан не бива да знае. Еда казва, че ако Серкан е бащата, той трябва да знае, защото едно дете не трябва да расте без родители.
Текст от potv.bg
И така, Еда, предполагайки, че Селин казва истината, че Серкан е бащата, тя е готова да се откаже от мъжа, когото обича.

Еда отива на партито и намира Серкан, който я чака. Когато тя се приближава до него, той подгъва коляно и изважда от сакото си красив годежен пръстен. Еда го поглежда тъжно и гневно, докато Серкан казва: -Ще прекараш ли остатъка от живота си с мен? Всички в стаята въздъхват и започват да ръкопляскат с огромни усмивки и притаен дъх. Еда казва просто: -Не, не мога да се омъжа за теб! Не съм в състояние да взема такова решение. Едасе обръща и излиза от стаята.

Еда напуска партито и оставя Серкан без обяснение. Той е напълно объркан, приятелите и семействата също.
Текст от potv.bg

Еда е вкъщи и се опитва да се справи мъката си, когато Серкан пристига и се опитва да поговори с нея, но тя отново отхвърля опитите му, като казва, че е уморена и че животът невинаги протича така, както човек иска. Серкан си тръгва точно в момента, в който влиза Мело.

Мело съветва Еда да си легне, за да не се налага да обяснява действията си на Айфер и Джерен.

Текст от potv.bg
Рано на следващата сутрин Серкан отново идва да говори, но Еда кара Мело да отвори вратата и да му каже, че не е вкъщи.

След като Серкан си тръгва, Еда неохотно се съгласява, че трябва да отиде в офиса, защото ще има среща с г-н Кемал, въпреки че не иска да ходи.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Почукай на вратата ми

„Почукай на вратата ми“, еп.116 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.115 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.114 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.112 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Почукай на вратата ми“, еп.111 (bTV Lady) – какво ще се случи...