Актуално В програмата

“По-късното шоу на Николаос Цитиридис” в btvplus

Добави коментар

Тази вечер, 24 май, стартира дигиталното продължение на “Шоуто на Николаос Цитиридис” - всяка делнична вечер веднага след епизода на шоуто в ефир и ще бъде достъпно за зрителите на btvplus.bg.

Епизодът в ефира на bTV ще е с начало в 22:30 часа, както до сега, а точно в 23:00 часа шоуто ще се “пренася” в интернет под името “По-късното шоу на Николаос Цитиридис”. Дигиталните епизоди обещават още повече свобода в темите, гостите, шегите и разбира се – забавлението. Новият, по-динамичен формат на шоуто си поставя за цел да бъде все по-близо до съвременния потребител - с ексклузивно съдържание и гаранция за свежо настроение, много смях и горещи емоции - достъпни навсякъде и по всяко време.

Тази вечер, в празничното издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” в 22:30 ч. по bTV гост ще бъде любимата на поколения българи певица – Силвия Кацарова, а интервюто с нея ще продължи в 23:00 ч. на btvplus.bg. През седмицата в “По-късното шоу на Николаос Цитиридис” ще гостуват още прекрасната Александрина Пендачанска, очаквайте надпреварата от смешки между Николаос и Прея, новото специално издание на “Николаос +” и още много изненади.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

​ “Шоуто на Николаос Цитиридис” закрива сезона с Виктория и Виктор от “Ергенът“

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 31 януари

“Шоуто на Николаос Цитиридис” посреща 2022-ра с празнично новогодишно издание

Дързост, красота и доза веселба в новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 6 септември по bTV